Vettel Baba Oldu

yazar:

kategori:

Alman basınında çıkan haberlere göre Sebastian Vettel baba oldu.

Geçtiğimiz aralık ayında Sebastian Vettel’in baba olacağı iddia edilmiş ve kısa süre sonra bu iddialar Vettel tarafından doğrulanmıştı.

Almanyanın Echo gazetesinde çıkan son haberlere göre Sebastian Vettel’in kız arkadaşı Hanna Prater geçtiğimiz pazar günü bir kız çocuğu dünyaya getirdi. Haberde doğumun çiftin birlikte yaşadığı İsviçre’de gerçekleştiği ifade edildi.

Bu sezon Formula 1’deki dördüncü şampiyonluğunu yaşayan Sebastian Vettel’in Hanna Prater ile evlendiği de iddialar arasında yer alıyor. Özel hayatını giz tutmaya çalışan Sebastian Vettel tarafından ise herhangi bir resmi açıklama henüz gelmedi.


Yorumlar

“Vettel Baba Oldu” için 13 yanıt

  1. Fer.Alo|Yavuz| avatarı
    Fer.Alo|Yavuz|

    Yeniden doğan çocuğu hayırlı olsun.Allah analı babalı büyütsün.Darısı bizim reis’in başına 😀

    1. Fer.Alo|Yavuz| avatarı
      Fer.Alo|Yavuz|

      Yeni*

  2. Lionel Messiye mi dönecen ne yapacan Vettel çocuğu yaptıktan sonra sakatlıklarla boğuşup adım adım eski günleri arayacan gibime geliyor. Gerçi senin sakatlığın olmaz, arabanın sakatlığı olur. Ama vefalı adammışsın çocukluktan beri kızı yüzüstü bırakmamışsın tebrikler.

    Vettelin bebişine babasının şansının geçmesini ve Vettelin şansının çocuğa geçtikten sonra bir daha geri dönmemesini diliyorum. Bundan sonra şans ışınımları senin Dna’nın bir parçası olan oğluna geçti. Oh sefam olsun. Oğlanda şanslı şanslı büyüsün. Federerdede böyle oldu kızları oldu, şansı kırıldı 5 sezonda 2 gs alabildi.

    1. Dostum bu seferki (bed)duan tutmaz. O yüzden düzeltmen lazım. Çünkü oğlan çocuğu değil de kız çocuğu olmuş 🙂

  3. Seb bundan sonra büyür heralde 🙂

  4. Kız pek bi tatlı. İkisine de tebrikler. Vettel’in özel hayatını ifşa etmemesi çok iyi.

  5. dünyaya hoş geldin evlat.

    a.çelik benimde milyonlarım olsa ben 100 tane yaparım.ama nerdeeee,meteliğe kurşun sıkıyoruz.

  6. Tolga Karanlık avatarı
    Tolga Karanlık

    Yahu Vettel’in kendisi daha çocuk, ne babalığı?

  7. Vettel hakikatten herkes’den hızlı çıktı 🙂 Tebrikler darısı Lewisin başınıa diyorum artık 🙂 hazır Nicole ilede barışmışken junior Lewis’ler gelsin.

    1. Bir ünlü başka bir ünlüye ne kadar güvenebilir ki? Lewis’in o kadınla evlenmesi ve çocuk yapması için tek bir sebebi bile yok. Adam servetini koruyor 😀

      O Nicole hatunu Lewis’i ne zaman sevmiş? Formula 1’e girince mi?

      1. Adam deliler gibi aşık Nicole’e daha ne olsun 🙂 sırf onun yüzünden kariyerinin en berbat sezonunu geçirdi 2011’de hatırlatırım. manita uğruna yapmadıgı kaza kalmadı.ben dahil bir çok fanını üzdü o ayrı bi mesele.

        Nicole’ün Lewisi sevmesine gelince yaklaşık olarak 6 yılını verdi bu ilişkiye.MTV avrupa müzik ödüllerinde Lewis’le tanıştıklarında ne f1 den nede Lewisin yaptıgı işten haberi bile yokmuş ki o an başlamış büyük aşklarıda 🙂 herneyse benimkisi sadece temenni gerisi onlara kalmış artık.

  8. Vettel harbiden mevcut pilotlardan çok farklı yapıda bir sürücü. Erken yaşta şampiyonluklar ve sürekli olarak öğrenme azmi, tutkusu ve çocuk yapacak kadar olgunlaştığını düşünmesi… helal olsun

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir