Stewart: "Mosley İstifa Etmeli"

yazar:

kategori:

Sir Jackie Stewart yaptığı açıklamada Max Mosley’in motorsporları dünyasının yönetim kurulu olan FIA’nın başkanlığından istifa etmesi gerektiğini söyledi. Stewart ayrıca Mosley’in Olimpiyat başkanı olmuş olsaydı çoktan gitmeyi konuşmaya başladığını söyledi.

" Eğer Max Olimpiyat hareketinin başkanı olsaydı, gitmek konusunda konuşmaya başlaması gerekirdi." haber ajansı PA’ya konuşan Stewart şöyle devam etti: "Suçsuzluğunu nasıl kanıtlayabileceğini göremiyorum. Güvenoyu oylaması yaptık ve çoğunluk sağlanamadı ve çok sayıda insan oy kullanmadı."

" Motosrporları topluluğu olarak birçok kişi çekinmeden konuşmaya hazırdı, temel olarak geri tepme konusunda korkuları vardı. Organizasyonla ilgili tam anlamıyla konuşulmadı ve Mosley’in istifa edip tamamiyle ilişkisini kesmesi gerektiğini hissediyorum."

" FIA’nın üzerinde gölge oluşturuyor ve diğer federasyon buna tolerans göstermezken, bu oluşmasına neden oldu. FIA’nın tam zamanlı çalışan, maaşlı ve tamamiyle yeniden yapılandılmış şeffaf bir yönetim birliğinine ihtiyacı var. Eğer herhangi bir organizasyonda yeralırsa (Mosley) , hiç şüphesiz ayrılması gerekmektedir içeride etkiledikleriyle birlikte."

" FIA devam etmesine izin vermek için hayatıyla ilgili daha fazla bilgiye sahip olması gerekiyor ve bu onlara negatif olarak geri dönüyor."


Yorumlar

  1. Stewart'ın iki lafından biri artık "Mosley istifa etmeli" oldu… Sürekli birşeyleri birilerini eleştiriyor, bu çok fazla yapmaya başladığınızda ciddiye alınma oranınız düşer Stewart da bu akıbete uğrayabilir :))

  2. Mosleyin yerinde sende olsaydın gitmezdin sir jackie stewart. neden gidicek allah aşkına..? Fianın hangi aldıgı karar mantıksız? adamı topa tutan tutana ne var yani allahtan bi halt yaptı size ne kardesim adamın özel hayatı olmıcak mı veriyosa alın alamadıgınız için susun..

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir