Raikkonen Testlerin Ardından Daha İyimser

yazar:

kategori:

Kimi Raikkonen, Jerez testlerinde aldıkları bazı cesaret verisi sonuçların ardından Ferrari’nin gücü hakkında daha iyimser olduğunu söyledi.

Jerez testlerinde konuşan Raikkonen "Bir çok şey denedik ve en azından daha iyi bir anlayışa sahip olduk. Araç dün olduğundna daha iyi ancak gelecek yarışta aynı mı olacak bilmiyoruz. Hâlâ bir çok soru işaretleri var ancak mutluyuz ve pozitif düşünüyoruz."

"Hockenheim’de hızlı değildik. Bunu nasıl geliştirebileceğimize baktık ve nasıl bunların olduğunu gördük." dedi.

Mclaren takımı Ferrari’nin bir adım önüne geçmiş gibi görünmesine rağmen Raikkonen şampiyonluk şansları konusunda oldukça iyimser.

Raikkonen "Artık şampiyona liderliğinde değiliz ancak bu sadece tek yarıştan beri bu şekilde. Daha önceki yarışlarda olduğumuz yere dönmeyi umuyoruz ve böylece iyi olacağız."

"Daha bir çok yarış var ancak kesinlikle Mclaren son 2 yarışta daha güçlüydü. Tekrar paketi düzeltmeli ve kazanmaya çalışmalıyız. Gidilecek uzun yol var." dedi.

Macaristan için konuşan Raikkonen "Mclaren geçen sene bize göre güçlüydü ancak burası Monaco gibi bir pist ve bu sene Monaco’da oldukça güçlüydük. Bu yüzden umuyorum onlarla mücadele edebilir ve yarışı kazanmaya çalışabiliriz." dedi.

Raikkonen ayrıca emekli olup olmama hakkında karar vermeye yakın olduğu haberlerini kabul etmedi.

Raikkonen "Hâlâ yarışılacak bir sene daha var. Ben her zaman gelecek sene Ferrari ile anlaşmam olduğunu söyledim ve ondan sonra ne yapacağımı göreceğiz." dedi.


Yorumlar

  1. sinan  bilir avatarı

    Bahreyn 🙂

  2. malezya sıralamalar 1.massa 2.rai sonuc kazanan rai bahreyn 1.massa 2.rai yarıs sonucu ispanya sıralamalar 1.rai 2.alonso 3.massa yarıs sonucu 1.rai 2.massa türkiye 1.massa 2 ham 3.rai monaco sıralamalr 1.mas 2.rai kanada sıralamlar 1. rai fransa sıralamalar yarıs 1.massa 2.rai ayrıca en hızlı tur zamanlarını üst üste hep raikonenin atması kanıtlamıyo mu bülent kardes kusura bakmada sız 2 yarıstır hızlısınız ama ben herkesın aksıne hala ferrarinin hızlı oldugunu dusunyrm ferrari silverstonede lastık almanyada da dogru ayarı tutturamadıgı ıcın arkanızda kaldı bence hala ferrari bir adım önde

  3. Fransa dışında Ferrari'nin bariz hızlı olduğu bir pist söyleyin bana?

  4. bnde katlmyrm ferrari daha hızlıydı mclaren bıkac yarıstır hızlı puan farkıda bunu kanıtlıyo kımse katlmasada bn hala ferrarinin hızlı olduguna ınanyrm

  5. cihan çelik avatarı

    'Burak Şahin' adlı arkadaşa hiç katılmıyorum Mclaren bu sene boyunca hep daha hızlıydı demiş, olur mu öle şey ya Ferrari F2008 her zaman en iyi araç olmuştur ama son 2 yarışta Mclaren yeni setuplarla ve güncellemelerle kendisi adına büyük adımlar atmıştır Ferraride ise tam aksine gelişim yerine gerileme görülmüştür

  6. McLaren sezon başından beri Ferrari'den hızlıydı. Ferrari'nin hızlı olduğu tek pist Fransa'ydı o da sanırım ayarlar ile ve aracın yapısının tamamı ile Fransa'ya uygun olmasındandı. Ancak Mclaren Mercedes takımının yaşadığı şansızlıklar yüzünden fark açılmadı. McLaren için işler yolunda gitmeye başladığı zaman işte bunlar günyüzüne çıkıyor.

  7. burak yüksel avatarı
    burak yüksel

    biz laf değil sonuç istiyoruz hafta sonu uçacağımızı düşünmüyorum ama bu ifadeler insallah unutlu konuşmalardır

  8. ya inşallah bende macaristan için umutlu olmak istiyorum..kimi endişelenicek bi durum yok diye ama sonuçlar onu göstermiyo..tamam şampiyona için şansımız hala çok ama böyle giderse zor gibi:S:S

  9. Ferrari..#1# Kimi avatarı
    Ferrari..#1# Kimi

    endişe verici.. :S umarım macaristanda eski seviyemize tekrar ulaşırız

  10. emiko emiko avatarı

    Ferrari takımı gelişim konusunda tıkandı.mclaren bir çok seçenek denerken ferraride bir şey yok.İşler böyle giderse ferrari için şampiyonluk hayal.

  11. Gökhan EROĞLU avatarı
    Gökhan EROĞLU

    inşallahh kimicimm…

  12. hasan öksuz avatarı

    Keşke ama benim hala ferrarinin önde olduğuna dair ciddi endişelerim var sanki ferrari yavaş değilde mc laren ii bi gelişim gösterdi

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir