Brawn McLaren’a Geçecek!

yazar:

kategori: ,

Eski Mercedes takım patronu geçtiğimiz sezonun sonunda ‘biraz balık tutmak için’ takımdan ayrılmıştı.

Şimdi ise Brawn’ın adı McLaren ile ciddi şekilde anılmaya başlandı.

Bu hafta Ron Dennis’in Formula 1 takımının da başına geçeceğinin açıklanmasıyla birlikte McLaren içerisinde değişiklikler olacağına inanılıyor ve bunlardan birisi de mevcut takım patronu Martin Whitmarsh’ın görevinden ayrılması olacağı söyleniyor.

McLaren 2013 sezonunda tek bir podyum başarısı bile gösterememişti ve bu sebepten dolayı Whitmarsh’ın koltuğu sallantıdaydı.

Telegraph Sport’un haberine göre takımda üst düzey kadroda büyük değişiklikler olacak.

Gazete ayrıca önümüzdeki ay daha da fazla açıklama olacağını söylerken, kimsenin takımdan atılmadığını veya boşa çıkarılmadığını iddia ediyor. İddialara göre McLaren raporları yalanlamazken bu tür bir basın spekülasyonuna mahal vermemeye çalıştıkları belirtiliyor.


Yorumlar

“Brawn McLaren’a Geçecek!” için 10 yanıt

  1. ferrari rüya takım kurdu pilotlarla…
    mclaren de yarım kalmış rüyaya brawn ı eklerse, ortalık sarısılabilir.

    2014 çok iddialı bir sene olacağa benziyor 😉

  2. Dennis takim patronu olacaksa Brawn o takima gelmez, Brawn icin en isabetli yer Domenicali`nin yerine Ferrari takim patronlugudur..

  3. Geçenlerde bir foto görmüştük bu haber ilk çıktığında Ron Martin ve Brawn bir arada bir yerden çıkıyorlardı. Fotonun konuyla alakalı olduğunu varsayalım özellikle buraya dikkat. Martin yerine Brawn ın geçmesi yada Ron Dennis in geçmesi bence çok gerçekçi gözükmüyor şuan için. Yani benim görüşüm böyle. Ne olabilir diye sorarsak İçinde Honda nın olduğu bir durumdan dolayı bu tür bir haberler çıkıyor bence. Brawn gelicektir belkide ama McLarenda farklı şeyler olucak bence kimse işsiz kalmayacak gibi. Tam emin değilim ama bence Ron nasıl bıraktıysa Martinde öyle farklı bir konuma yükseldi bence. Burayada Brawn ı getirecekler gibi. Ron da F1 takımının daha çok başında duracaktır diğer yol araçları bölümünde istenilen olmadığını var sayarsak özellikle araplar mutlu değilmiş. Yada çok küçük bir ihtimal Martinde Mercedes e geçebilir. Ondan Brawn la görüşüyorlardır. Ron un elemanlarla doğrudan görüşmesi bu yüzdendir belkide.

  4. Ferrari_0794 avatarı

    Luca Gözünü Seveyim Kaptırma Şu Adamı.

  5. bence mclaren için asıl adam ron dennis ile neweyin geri gelmesidir

  6. Martin’den kat kat iyidir.

    1. martin whitmarsh f1 de gördüğüm en efendi adamdır.belki yönetici olarak başarılı değil,ama tv de en çok görmek istediğim adamdır kendisi. sir ünvanını çoktan haketmiş biridir bence.

      1. Efendiliği konusunda lafım yok zaten.Sorun takım patronlugunda o yüzden gitmesi herkez için daha iyi olucak.

  7. İki ezeli rakip Brawn-Dennis ilginc olabilir

  8. canbundy (spa2000) avatarı
    canbundy (spa2000)

    Başım dönüyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir