McLaren “Limitlerini” Zorluyor

McLaren takımı, henüz çarpışma testlerini geçemeyen MP4-29’u Jerez testlerine kadar hazır hale getireceklerine olan inançlarının tam olduğunu söyledi.

Henüz çarpışma testlerini geçemeyen İngiliz takımın Jerez testlerini kaçırabileceği son zamanlarda yüksek sesle konuşulmaya başlanmıştı.

McLaren ise yaptığı açıklamayla beraber bu iddiaları yalanladı.

“Tüm takımlar en yüksek performansı elde edebilmek için yoğun şekilde çalışıyor. Yılın bu zamanında çarpışma testlerine katılmamamız normal. Piste çıkmadan önce bu testlerden geçeceğiz”

 


Yorumlar

“McLaren “Limitlerini” Zorluyor” için 7 yanıt

  1. Raikkonen F1 Team avatarı
    Raikkonen F1 Team

    Anlaşılan o ki 24 Ocak’ta lansmanı yapılması beklenen araç göstermelik olacak. İleri bir tarihe erteleselerdi daha mantıklı olurdu..

  2. McLaren nin neler yaptığı yada ne kadar zaman da bu işi çözebileceklerine dair çözüm içeren bilginin luşması konusunda net şekilde konuşamayız.Limitlerde bir araç dahi olsada tartışmaya açıkdır çünkü şimdiye kadar kaza testi sorunlu araçlardan çok fazla performans bulunulamıyor.MP4-21 den önceki serilerde dayanıksızlık ön saftarydı ki bir sezon boyunca yarışamayan bir aracının dahi olduğuda sabittir.

    2009 yılında Ranault da sınırlardayım deyip aracını testlerden zor çıkardı ama bir türlü performans yakalayamadı.McLaren in teknoloji mücadelesi çok daha iyidir ama çok zaman batakdan zor kurtuluyor.

  3. Bu tür açıklamalardan sonra nal toplanan sezonlar geliyor nedense.

  4. Onu bunu boşverinde ana sponsor kim olacak ????

  5. Hata lüksünüz kalmadı; 2013 deki podyumsuz gecen tarihi basarisizliktan sonra, Mclareni olmasi gerektigi seviyeye getirmek boynunuzun borcu…

  6. Geçen yılın acısını mutlaka çıkarmak lazım. o yüzden limitleri fazlasıyla zorlasınlar bi zahmet.

  7. Herşey yeni olduğundan çıkabilecek sorunlardan bence bunlar yani olabilir.

    Gereksiz yere abartmaya gerek yok.

    Sakinliği korumakta fayda var. Daha sezonu bırak testler başlamadan sezon bitmiş gibi konuşmalar ilginç gerçekten.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir