Button "Valencia F1'e Yeni Taraftarlar Katacak"

yazar:

kategori:

Jenson Button, gelecek ay yapılacak olan Valencia cadde yarışının spora yeni seyirciler katacak kadar görsel olacağını söyledi.

İspanya Formula 3 yarışı ile yarışa ev sahipliği yapma lisansını almayı başaran pist büyük bir başarı gösterebilir Button’a göre.

Button "Eğlenceli görünüyor. Daha önce burada zaman geçirdim ve kıyıdaki şehrin güzel bir yerine yapılmış.

"Mükemmel bir pist ve spora yeni taraftarlar kazandıracak. Cadde pistine göre oldukça hızlı bir pist. Ve ihtiyaç duyacağınız yerlerde kaçış alanları mevcut."

"Hızlı bir cadde pisti gibi görünüyor ancak kaçış alanları şart. Singapur’a göre çok farklı ve her ikisi de heyecanlı olacak. Valencia yüksek hızlı ve geçiş fırsatlı, Singapur ise gece yarışı için hazırlanmış." dedi.

Jarno Trulli ise cadde pistinin güvenliği konusunda ikna olmuş değil.

Trulli "Bir pilot için cadde pisti oldukça mücadeleci olur çünkü her şey yeni. Körblerle değil, duvarlarla, demir bariyerlerle mücadele etmek zorundasınız. Bu yüzden çok dikkatli olmanız, araçta rahat ve kendinize güveniniz olması gerekiyor. Araçta pilotun kafasından atması gereken bir çok şey var."

"Cadde pistindeki esas sorun güvenlik. Ancak Monaco çok yavaş bir pist ve her an her şey olabiliyor. Yeni pistin güvenlik bakımından nasıl olacağını bilmiyorum. Ancak FIA buna yakından bakıyor gibi görünüyor."

"Sürücü ve GPDA üyesi olarak en iyisi yarışmak." dedi.


Yorumlar

  1. Gökhan EROĞLU avatarı
    Gökhan EROĞLU

    nappsın button araçla ilgili bi gelişme yok
    ancak böyle demeçler veriyoorr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir