Montoya F1'e Geri Dönmeyi Planlamıyor

yazar:

kategori:

Formula1’den ayrılmasının üstünden iki yıl geçen Montoya griddeki altı sezonuna negatif bakıyor.

32 yaşındaki Kolombiyalı NASCAR’da yarışmaya başladığından beri 56 Sprint Cup startında 8 kez ilk onun içinde tamamladı.

Williams ve Mclaren adına yarışan ve 8 yarış birinciliği bulunan pilot  Bild’e yaptığı açıklamada "Formula1’de sizden robot olmanızı bekliyorlar." dedi.

"Eğer güçlü bir karaktere sahipseniz, sorunlarınız olacaktır. NASCAR’a geçtiğim için pişman değilim. " 

"Formula1’de birçok insan bunun bir spor olduğunu unuttu.Mclaren bunu çok ciddiye alıyor. "

"BMW-Williams’ta özellikle Patrick Head ile birlikte çok eğlendim. Patrick her zaman düşündüklerini söylerdi, benim de yaptığım gibi."

"Ron’la birlikte bir akşam iyi bir yemek yersiniz ve ertesi gün merhaba dediğinizde bambaşka biridir. "

Montoya Fernando Alonso’nun Mclarendeki günleriyle ilgili de konuştu."O Mclaren’in takımın geleceğini Lewis Hamilton’a bağladığını gördü."

F1’deki son takım arkadaşı Kimi Raikkonen için de yorum yaptı. "Kimi ile aynı takımda olmak ya da olmamak çok fark etmiyor. Çünkü asla bir şey söylemez. KOnuşmayan biri hakkında bir şeyler bilmek zordur, değil mi? "

Montoya yeni pilotlar içinse "Her şeyden şikayet ediyorlar. Monako’da olduğu gibi. Tünelden çıkarken olan yansımadan şikayet ediyorlar. Ben, sadece araçta olmak ve sürmek gerektiğini düşünüyorum." dedi.


Yorumlar

  1. adam f1 i özetlemiş ya ruh gibi bi adam olucaksın yada f1 seni bi kenara iter.
    bu adam deli gibi araç sürüyor f1 e renk katıyordu ayrılması kötü oldu.

  2. Serhad Kahraman avatarı
    Serhad Kahraman

    aegschumi'ye tamamen katılıyorum.F1de yarıştığı zamanlar kamyon şöförü diye hitap ediliyordu.Ancak ayrıldıktan sonra kıymete bindi.F1'e dönmesini çok istememe rağmen çok zor:S

  3. Burak Soylu avatarı

    bmw de kubicayla olsa süper olurdu. hala canada da kimi ve ralf i aynı anda , spa da bus-stop ta michael'i ve hockenheim da kimiyle kedi gibi oynayıp sora geçmesini unutamam. 2005 silverstone daki startta ne kadar cesur bi şekilde alonso yu geçtiğini unutamam. ron dennis utansın ne diiiim.

  4. hırslı agresif sürüş stilini çok severdim. mclarende uyuşmadı karakterleri. f1 kaybetti montoyayı. amerikadaki kaza için harcadılar adamı. o zaman lewisin yaptığı kaza içinde aynısını yapsınlar:) şaka bir yana montoyanın sürüşü çok keyif verirdi. neyse şimdide güzel yarışan pilotlar var. ama her pilotun yeri ayrı tabii

  5. İşte en sevdiğim pilot. Keşke BMW ye geri gelse. Çok agresif bir pilot.

  6. kel olur sırma saçlı olur hesabı, montoya gitti kıymete bindi. herkes takdir ediyor adamı:) keşke dönseydi en azından

  7. salih yildiz avatarı

    Bir ara Reno ya gelirmi dedim ama olmadı, fakat yinede neden olmasın. Çünkü oda Alonso gibi düşündüklerini direk söyleyen hatta uygulayan birisi. Flavio da böyle adamları seviyor.

  8. Şener  SALİH avatarı
    Şener SALİH

    Tırnak içinde kalan cümlelerle tüm f1 i özetlemiş doğru söze ne denir ancak şapka çıkartılır

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir