"Valensiya'da Harika Bir Gösteri Olacak"

yazar:

kategori:

Formula 1 test pilotu Jaime Alguersuari’ye göre gelecek ay grand prix’ye ev sahipliği yapacak olan Valensiya harka bir açılış yapacak.

İngiliz ve İspanyol F3 serilerinde yarışan ve bu senenin başlarında Red Bull için aerodinamik testler gerçekleştiren Jaime Alguersuari Diario AS gazetesine "Pist inanılmaz. Formula1 için gerçek bir gösteri olacak." diye konuştu.

Haftasonu Valensiya’daki yarışlarda Alguersuari en rekabetçi pilotlardan biriydi.

"Şehir yerleşimlerindeki pistlerden hoşlanmam ancak burası geniş ve hızlı olması olması bakımından bir cadde pistine hiç benzemiyor."

Alguersuari pistin çok fazla geçiş imkanı sunacağını da ekliyor.

"Daimi bir pist olsa bile birçok pist çok sık geçiş noktası olmuyor. Formula 1 buraya gelmekle insanlara harika bir gösteri sunacak."


Yorumlar

  1. görkem yılmaz avatarı
    görkem yılmaz

    tv'den seyredecek olanları düşünürler herhalde. bu GT yarışındaki çekim gerçekten berbat olmuş.

  2. bu deneme ve ilk yarıştı. f1 yarışında her noktada kamera olacaktır emin olun

  3. senna guven avatarı

    fatih sana katılıyorum linki izledim..oldukça kısıtlı bir çekim açısı var..beyaz bariyerler ve yüksek teller içimi daralttı..f1 için umarım farklı değişiklikler artı kaçış alanları planlıyorlardır..ama pek te vakit kalmadı..umarım GT serisinden daha görsel bi valensiya buluruz..

  4. Fatih Gülmez avatarı
    Fatih Gülmez

    Geçen F3 serisi yarışını seyrettim de hiç haz alamadım şahsen. Görsellik yönünden oldukça zayıftı. Özellikle kamera açılarının zayıflığı ve kamera azlığı buna bağlı olarakta rejinin başarısızlığı pek memnun etmedi beni. Pistin bazı virajları oldukça dardı. Görsel yönden zengin olacağını düşündüğüm köprü bölümünde adam aklıı bir kamera yoktu genelde helikopter çekimi yapıldı. Normal pist için görüntülerde ise bariyerlerin üstünde ki uzun teller monaco gibi bir atmosferden çok çok uzak kalmasına sebep oluyor. Cadde yarışından daha çok bariyerlerin içinde sıkışıp kalmış bir piste benziyor.

    F1 hafta sonunda daha iyi olmasını bekleyelim diyeceğim ama geçtiğimiz haftaki yarışlar prova niteliğinde oldu. Belkide hazırlanamamışlardır kim bilir.

    GT Serisinden Valencia

    http://www.ktunnel.com/index.php/1010110A/c6700692a3d6afa37e00ea1e42cbb91b7957eca15c908f5a3c9af5ec66ad37809a7216d82a3889ff16050

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir