Ferrari, Schumacher'in Kaza Yaptığı Söylentilerini Yalanladı

yazar:

kategori:

Ferrari, Michael Schumacher’in geçen hafta Nurburgrign’te yol aracını test ederken kaza yaptığı haberlerini inkar ediyor.

Dünkü haberde, Schumacher’in Scuderia 430’u test ederken yaklaşık 250 km/s hızla Nordschleife pistinde kaza yaptığını duyurmuştuk. Ancak Ferrari sözcüsü Luca Colajanni, Schumacher’in o anda yolcu koltuğunda bulunduğunu, kaza anında test pilotunun Raffaele de Simone olduğunu söylüyor.

Bild gazetesine konuşan Colojanni "Fikirleri karşılaştırmak için normal bir test pilotu koltuğu değişimi oldu. de Simone aracın kontrolünü kaybetti ve koruyucu parmaklıklara çarptı." dedi

Colojanni Schumacher ve de Simone’un herhangi bir yara almadığını da belirtti.


Yorumlar

  1. teoman iskender avatarı
    teoman iskender

    bu kadar olur bugün alman bild gazetesinde okudum fotografda vardi summi direksiyondaydi niye bunu inkar etme yoluna gitdiler anlamadim :))) komik durum

  2. Belki de gerçek olanı söylemek istemişlerdir. Kazayı Schumacher yapsa Ferrari'nin bunu örtbas etmekten ne karı olur? Ya da Schumacher hayatında yaptığı kazalara bir yenisini eklemiş olmaktan neden gocunsun kaza bu herkes yapar değil mi? Üstelik olayı en iyi bilen kaynaktan geliyor bilgi üstelik :))

  3. ne demek istediler acaba "schumi ferrari ile kaza yapamaz" mı? 😀

  4. Şener  SALİH avatarı
    Şener SALİH

    Kaza doğru sürücü yanlış fakat ortada bir kaza var

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir