Mclaren’in Turuncu Renge Dönme Planları Yok

yazar:

kategori:

Son dönemde Mclaren’in geleneksel renkleri olan turuncuya dönüş yapacağı iddia edilse de İtalya’da çıkan haberler öyle bir şeyin söz konusu olmadığı yönünde.

2015’te Honda’nın gelecek, Mercedes ile yolların ayrılacak olması ve aynı zamanda bu sene Vodafone’nun olmamasıyla birlikte takımın geleneksel renklerine dönebileceği iddia ediliyordu.

Şu anda takımdaki pozisyonu sıkıntıda olan MArtin Whitmarsh “Turuncu görünüm fikri gerçekten hoşuma gidiyor.”

“Turuncu rengi seven bir sponsor bulursak, turuncuyu yeniden Formula 1’de görebilirsiniz.” demişti.

Omnicorse, Mclaren’in henüz bir ana sponsor bulamaması nedeniyle krom renklerle devam edeceğini, ancak yeni bir isim sponsoru bulunması halinde renk değişimi olabileceğini söyledi.


Yorumlar

“Mclaren’in Turuncu Renge Dönme Planları Yok” için 11 yanıt

  1. Mclaren i daha asil kılacak tek renk parlak tonlu gridir

  2. McLaren 2015 ve sonrası için sponsorluk anlaşması yaptığı için de bu yılı isimsiz geçiriyor olabilir ya da gelecek yılları baglayacak karlılığı düşük bir kontrat istemiyor takım.

  3. 2014 Takım kıyafetleri Gri Siyah ve Beyaz ağırlıklı. Muhtemelen araçta da bu renklerin bir kombinasyonunu göreceğiz. 2004 – 2005 yıllarına benzer bir gri seçilip mercedesle olan son senede krom yerine gri kullanılabilir.

  4. MP-20 güzeldi ama MP-21’i de çok beğeniyorum. Vodafone gelip arabayı kırmızıya boyamadan önce hafif kırmızı renk tonlarıyla harika duruyordu. Keşke sadece güzelliği değil de başarılarıyla da konuşulsaydı.

  5. McLaren F1 (TEE) avatarı
    McLaren F1 (TEE)

    Açıkçası bende Turuncu renge pek sıcak bakmıyorum. Güneşin altında o krom renk muhteşem parlıyor. 🙂

    Bu arada McLaren’in sponsor haberleri bile ortalıkta dolaşmıyor. Belli ki takım 2006’da olduğu gibi isim sponsoru olmadan yarışacak bu yıl. Önemli değil araç hızlı olsun da sponsor olmasa da önemi yok. 🙂

  6. 2007-2009 Renault takımında olduğu gibi Ing ile isim sponsorluğu yaparlarsa belki dönebilirler turuncuya. Böyle bir sponsorluk için aklıma ilk onlar geliyor.

  7. İllaki renk değiştirmek istiyorsanız,Westli McLarene geri dönün.pistte dönüp duran turuncu bir McLaren aracı görmek istemiyorum.

  8. Yusuf Hitay avatarı

    çok şükür. bir araç için olabilecek en kötü renk. mazisi pek umrumda da değil açıkcası.

    güzelim krom rengi bırakılır mı?

    1. canbundy (spa2000) avatarı
      canbundy (spa2000)

      Türkiye’de yaşayan en şanslı McLaren fanı olarak belki de bir çizim ile öneri de bulunabilirsin, malum McLaren senin zevkine güveniyor.

      1. Yusuf Hitay avatarı

        yok yahu, araç tasarımı benim neyime. deseler ki gel tasarla, mp4-20’yi olduğu gibi kopyala yapıştır yapardım. bak o konuda çok iyiyimdir.

    2. Yusuf, benim çeyrek asırdır hayalini kurduğum McLaren garajını ziyaret etme şerefine nail olan bir tasarımcıdan bu konuda da bir çözüm bekliyordum aslında. Bence şöyle arka kanadında McLaren yaxan siyahlı grili bir araç boyayip McLaren e gönder. Yok ben de yaparım da hani seni tanıyorlar ya ondan işler hızlı yürüsun jereze az kaldı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir