Caterham Kobayashi-Ericsson İkilisiyle mi Yarışacak?

yazar:

kategori:

Caterham’ın Kamui Kobayashi’nin ardından İsveçli Marcus Ericsson ile anlaşmaya vardığı iddia edildi.

Geçtiğimiz günlerde Kamui Kobayashi’nin Caterham ile anlaşmaya vardığı açıklanırken takımın diğer koltuğu için ise en büyük adayın Marcus Ericsson olduğu söyleniyordu.

İtalyan gazeteleri Kamui Kobayashi’nin Caterham ile her konuda anlaşmaya vardığını, işin artık resmiyete döküleceğini yazdı.

Caterham 2014 sezonu için Kovalainen ile görüştüğü fakat Kobayashi ile anlaşmalarının ardından bu görüşmelerin sonlandırıldığı ifade ediliyor.

Autosprint dergisinin muhabiri Roberto Chinchero, Caterham’ın ikinci koltuğu için en büyük adayın Marcus Ericsson olduğunu açıklarken takımın İsveçli pilotla anlaşmak üzere olduğunu söyledi.

Chinchero ayrıca Tony Fernandes’in yürüttüğü görüşmelerde mali desteğin önemli bir rol oynadığını söyledi.

 

 


Yorumlar

“Caterham Kobayashi-Ericsson İkilisiyle mi Yarışacak?” için 4 yanıt

  1. Ferrari_team avatarı

    Yahu , Kamuı nin yanına alın heikki yi olsun bitsin ne düşünüyorsunuz bu kadar ..Hem Kob hemde heikki tecrübeli pilotlar..Arka sıradaki takımlar için 2014 sezonun da tecrübeli pilotların olması takımların yararına olacaktır bence..Genç pilot alırsan , aracımı geliştireceksin genç pilotumu yetiştireceksin..

  2. Tamamını gösterseler ne olurdu yani 🙂

  3. Ericsson kazması GP2 de bile birşey yapamadı kac senedir F1 de ne yapacaksa…

  4. Fer.Alo|Yavuz| avatarı
    Fer.Alo|Yavuz|

    Bu Ericsson eğer caterham’da yarışmaya başlarsa Eddie Jordan bi tahmini daha tutturmuş olucak 😀 Bu adamın her dediği harbiden çıkıyo ya.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir