Schumacher İngiltere'de Yayaya Çarptı!

yazar:

kategori:

Michael Schumacher’in basın sözcüsü emekli şampiyonun İngiltere’de kazaya karıştığını doğruladı.

Kent’teki bir araba satıcısı, Mirror gazetesine yaptığı açıklamada Michael Schumacher’in pazar günü bir Fiat Ducato minibüs ile kendisine vurduğunu söyledi.

Gazeteye konuşan kişi Schumacher’in kendi jetine giderken yavaş gitmekte olan bir aracı sollamaya çalıştığı sırada olayın yaşandığını söyledi.

"Sakin bir öğle vakti bekleyeceğiniz en son şey Michael Schumacher’in size çarpması olur, inanılmaz bir şeydi."

"Eve gitmeden önce güvenlik barlarını kaldırıyordum. yolun kenarındaydım ve trafiği kontrol ediyordum."

"Arkamdan çarpmayı duydum ve aracın kaputu üzerine yüz üstü düştüm. Daha sonra mavi minibüsün geçtiğini gördüm ve bana vurduğunu farkettim. Sürücüyü tanıdığımı fark ettim ancak başım dönüyordu."

"Schumacher, "Lanet olası yolda ne yapıyorsun" diye bağırıyordu. Sanki ben hatalıymışım gibi sinirliydi. Polisi aradım." dedi.

Polis alkol testi yaptı ve Schumacher’i sorguladı ancak ilk başta Schumacher’in 91 yarış galibi, 7 Formula 1 şampiyonu pilot olduğuna inanmadı.

Kazaya karışan kişi bacağının yaralandığını söyledi ve şöyle devam etti:"Bir görevli geldi ve "Bu adam Michael Schumacher olduğunu iddia ediyor." dedi ve bir diğeri kimliğini gördüğünü ve onun olduğunu söyledi."

"Özür dilemedi. Minibüse bindi ve bana bakmadan gitti. Çok kibirliydi." dedi.

Schumacher’in sözcüsü Sabrine Kehm "Kaza oldu ancak kimse yaralanmadı. Michael polise yardımcı oldu. Daha fazla söylemek istediğimiz bir şey yok." dedi.


Yorumlar

  1. bu haberin TRF1.net ile bir alakası yok ama. haber dünya üzerinde her türlü site ve ajanslarda çıktı. doğal olarak burada da çıkması normal gibime geliyor.

  2. Merih Sarıçalı avatarı
    Merih Sarıçalı

    İngilizler Schumyi sevmez.Bence böle bir olay yoktur.Varsada burda yazan Baya bi abartılmış versiyonudur.Herkes Schuminin halka karşı ne kadar sempatik olduğunu bilir.Bence TRF1 emin olmadan böle haberleri yayınlamamalı…

  3. erman yiğit avatarı

    bla bla bla bla

    aman ne büyük bir olay schuminin adama çarpması. ne yani o kaza yapamazmı

  4. O adamın yerinde olmak isterdim doğrusu :))

  5. Sinan Şahin avatarı

    "Sakin bir öğle vakti bekleyeceğiniz en son şey Michael Schumacher'in size çarpması olur…" güzel bir cümle :))

  6. fuad bikere haber ve olay çelişkilerle dolu, adam bacağımdan yaralandım diyor basın sözcüsü kimse yaralanmadı diyor… Yorum yapılmaz derken şunu kastediyoruz yorum yapılır yok schumacher hatalıydı yok yayanın suçuymuş diye ama olayı görmeden hiçbir anlamı yok. Ortada herkes tarafından tasdik edilen bir açıklama da yok.

  7. bana da şiddetli olmamak kaydıyla çarp Schumi en azından çok yakından seni görme imkanım olurdu. ayrıca yaya aklınca reklam yapmış schumi kim sen kim????????

  8. Sertağ ünal, yorum yapıyo musun yapmıyo musun karar ver hacı, hem olayı bilmeden yorum yapmamak lazım diyorsun hem de çok muallak bi cümle ile bitiriyorsun lafını..ne demek inglizler işte? nassı oluyor inglizler? ne beklenmeli inglizlerden? sırf adam ingliz diye sen sumiyi masum ilan etmiş, adamı da ona çamur atmaya çalışan diğer bütün inglizler sınıfına dahil etmişsin..ayıptır yaw..şumi iyi pilot ise İlah değil ki..hata yapabilir suç işleyebilir,terbiyesizlik de yapabilir..niye ille de karşısındaki adama şüpheyle yaklaşıyorsunuz madem olayı bilmeden yorum yapmak yanlış?

  9. Enes'e katılıyorum olayın ne olduğunu bilmeden yorum yapmak anlamasız. Adam fazla reaksiyon vermiş. Olayda kimin hatalı olduğunu da bilmiyoruz. Belki kendisi bir anda yola çıktı. İngilizler işte ne bekliyorsun.

  10. Gökhan EROĞLU avatarı
    Gökhan EROĞLU

    daha ne itiyosun schumi çarpmış sana :):)
    şaka şaka özür dilemeliydi ama tam olarak bilmiyoruzz…

  11. schumacher bu aralar çok kazaya karışıyor anlamadım gitti eğer özür dilemediyse ayıp etmiş gerçekten..

  12. "Özür dilemedi. Minibüse bindi ve bana bakmadan gitti. Çok kibirliydi." dedi.
    Bir de arkandan pis ingiliz felen diye bağırdı deseydin 😀 adamın reaksiyonu baya abartılı geldi. Olayın ne olduğunu bilmeden yorum yapmanın anlamı yok bu şekilde

  13. Eğer dediği doğruysa ayıp etmiş Schumacher. Ama adam yolda ne arıyormuş o da bir muamma. Eğer ışıklı bir yerde geçmişse hata Schumacher'de.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir