Michael Schumacher’in 1998 Sezonunda Kullandığı Ferrari 1.7 Milyon Dolara Satıldı

yazar:

kategori:

Michael Schumacher’in 1998 sezonunda  kullandığı Ferrari F300 model araç Amerika’da düzenlenen bir müzayede de 1.7 milyon dolara satıldı.

Alman pilotun 16 yıl önce Formula 1’de kullandığı kullandığı Ferrari F300 model aracın,  Amerika Arizona’da düzenlen Barrett-Jackson müzayedesinde 1,7 milyon dolara satıldığı açıklandı.

2012 yılında Formula 1’den emekli olan Michael Schumacher, 21 aralıkta Fransa’da geçirdiği kayak kazası sonucu beyin kanaması geçirmiş ve komaya girmişti.

 


Yorumlar

“Michael Schumacher’in 1998 Sezonunda Kullandığı Ferrari 1.7 Milyon Dolara Satıldı” için 4 yanıt

    1. Ucuz mucuz, Ferrari neden batmıyor (aman yanlış anlaşılmasın; batmasın; McLaren ve Ferrari F1’in mihenk taşlarıdır) sorusunun cevabı: Adamlar her yıl yaptıkları araçları satsalar bir tane daha Ferrari takımı kurarlar.

      1. Birader senin buyuk bir F1 takiminin butcesinden haberin yok heralde, adamlarin yillik butcesi 500 milyon dolar civarida, senin mantiginla boyle 300 tane F1 araci satmalari lazim ki giderleri karsilayabilsinler 🙂 Bu yuzden ucuza gitmis diyorum, Bu aracin degeri en az 5 milyon dolar olmasi lazim..

      2. Normal binek araçları bile neredeyse bu kadar para. F1 leri maliyet hesabı parasına satmışlar 🙂 Bileydim alırdım beya!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir