“Michael Pes Etmeyecek”

yazar:

kategori:

Bu sözler Michael Schumacher’in kardeşi Ralf Schumacher’e ait.

29 aralıkta Fransa’da geçirdiği kayak kazası sonucu beyin kanaması geçiren Michael Schumacher yaklaşık 22 gündür suni komada bulunuyor.

Sabine Kehm geçtiğimiz günlerde Alman pilotun durumunun stabil olarak devam ettiğini söylerken ilk kez kritik ifadesini kullanmamıştı.

Alman pilotun kardeşi Ralf Schumacher ise dünyanın dört bir yanından efsaneye gönderilen iyi dilekler için teşekkür etti.

“Dünyanın dört bir yanından gönderilen destekler ve mesajlar bize derinden dokundu. Bu bize güç veriyor. Hepimiz onun bir savaşçı olduğunu biliyoruz. Michael asla pes etmeyecek!”


Yorumlar

““Michael Pes Etmeyecek”” için 3 yanıt

  1. kimse kusura bakmasın da, bu tip koma durumlarında, benim bildiğim ya 1-2 gün içinde komadan çıkartılır, ya da hiç çıkmaz. Beyninde hasar olacağını düşünüyorlar ki çıkartmıyorlar. E kendi kendine iyileşebilecek birşey de olmadığına göre, yapılacak şey belli. Hasarı göze alıp uyandıracaklar, geri kalan yaşamını o hasarla geçirecek. Ya da ölene kadar uyutulacak.

    1. Bende 30 gun civarinda rahat tutulabildigini biliyorum, ondan sonrasi gun gectikce umutlar tukenmeye basliyor..

  2. İnşallah be Ralph, inşallah. Bizler de senin gibi düşünüyoruz. Lakin sürecin bu kadar uzaması ve adamakıllı bir açıklama gelmemesi çok sıkıyor canımızı. Keşke senin gibi MSC’nin bu kadar yakını olan içeriden birisi çıkıp da bizlere ama olumlu ama olumsuz adam gibi bir açıklama yapsa.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir