Kovalainen Gelecek Sezon Formula 1’de Olmayacak

yazar:

kategori:

Daha önce 2014 için Caterham ile görüştüğünü açıklayan Heikki Kovalainen gelecek sezon Formula 1’de yarışmayacağını resmi olarak duyurdu.

2014 sezonunda tecrübeli bir pilot ile yarışmak siteyen Caterham ilk önce Kovalainen ile görüşmüş fakat Kobayashi ile anlaşmaya varmıştı.

Heikki Kovalainen gelecek sezon Formula 1’de olmayacağını resmi olarak açıkladı.

“Tony (Fernandes) bana mesaj atarak iki paralı pilot ile yarışacaklarını söyledi. Yeniden yarışacağıma inanıyordum. Bu yüzden biraz hayal kırıklığı yaşıyorum”

“Görüştüğüm başka bir takım yok ve gelecek ile ilgili planlarım da yok”

 

 

 

 


Yorumlar

“Kovalainen Gelecek Sezon Formula 1’de Olmayacak” için 7 yanıt

  1. 2 Ekmek 1 Camel avatarı
    2 Ekmek 1 Camel

    Di Resta’nın hiç olmadığı, Hulk’un Force İ. ‘ da olduğu bir yerde senin koltuksuz kalman pekte anormal değil… en azından benım için hayal kırıklığı değil şuanki griddeki yetenikli pilotlara bakarsak zaten yarışabileceğin en iyi takım da Caterham’di…ibaşka serilere geçmeyi düşünmelisin 1 sene uzak kaldığın sporda başka branşlar içinde geç kalmış olabilirsin…

  2. Tony Fernandes Kovalainen’i kandırmış bence. Tamam Kamui takıma para da getirmiştir ama o kadarını Heikki de getirirdi. Ama o ben para alırım, getirmem dedi, böylesi hassas bir sezonda şansı kaçırdı.

  3. Lotus ile çıktığı son iki yarış geleceğini etkiledi arabaya alışma evresi filan dedik ama maalesef bu da kurtarmadı. Kamui Kobayashi takıma yeterli olacaktır.

  4. Lotus’la ciktigi iki yaris kotu etkiledimi acaba Heikki’nin gelecegini, iyi olmadi..

  5. Olmasın tabi daha önce J.Trulli nin gerisinde kaldı. Sonraki sezon pek iyi bi grafik sergileyemedi. Lotus daki şansıda değerlendiremeyince… hakketti artık diyorum

  6. “Tony (Fernandes) bana mesaj atarak iki paralı pilot ile yarışacaklarını söyledi. Yeniden yarışacağıma inanıyordum. Bu yüzden biraz hayal kırıklığı yaşıyorum”

    Fena sokmuş Heikki

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir