Heidfeld Geleceği Hakkında Rahat

yazar:

kategori:

Nick Heidfeld 2008 sezonunun yarısı geride kalırken geleceği konusunda rahat olduğunu söyledi.

Heidfeld bir kaç yarış öncesine kadar yaşadığı zorluklar neticesinde takım arkadaşının 19 puan gerisine düşmüştü ancak Silverstone’da aldığı 2.lik, Hockenheim’deki 4.lük ile Alman pilotun kendisine güveni geri geldi.

Heidfeld "Bazı sorunlar yaşadım ancak durumu tersine çevirdik ve işlerin ilerleyişinden memnunum."

"Bu haftalar ve aylarda takımdan aldığım destek çok iyiydi ve  arkamda olduklarını bilmem bana yardımcı oldu. Mühendislerle birlikte problemleri geride bırakmak için çok çalıştık ve işe yaradı." dedi.

Heidfeld şu anda Kubica’nın sadece 7 puan arkasında olduğu için şaşırdığını kabul etti ve sezon sonunda Polonyalı pilotun önünde olmak istediğini belirtti.

Heidfeld "Bu beni şaşırtıyor ve oldukça mutlu ediyor. Bu zorluklar yaşamama rağmen bazı puanlar alabildiğimi gösteriyor."

"Kesinlikle herkes gibi takım arkadaşımı mağlup etmek istiyorum ancak hedef 4.lük. Açıkçası bu senekinden daha kötü bir araçla geçen sene 5. oldum ve bir adım daha iyi olmak istiyorum. Bu kolay olmayacak ancak hedefim bu." dedi.


Yorumlar

  1. fatih küskü avatarı
    fatih küskü

    guvenlik aracı periyotlarından yararlanıp 10. luklardan 3. lüklere çıkarak belki kubicayı gecebilir ama onun dısında herhangi bir nedenle kubica nın önünde olamaz..hız mı?yanına bile yaklasamaz..

  2. mehmet özmaldal avatarı
    mehmet özmaldal

    bence heidfeld de cok yetenekli bir pilot bencede kubica yı gececektir…

  3. mclaren-toyota-redbull-honda-ferrari-bmw pilot kadrolarını koruyacakları sımdıden belli cogu ztn acıkladı seneyekı pılot dızlımını str 1 koltuk bos force ındıada muhetemelen koruyacaktır fısıco yla 3 yıllk sozlesmelerı var sutil gibi yetenegıde cöpe atmyckalrına göre renaultta buyuk ıhtımal korucayacktır seneye tek bır f1 koltugu bos bakalım yenı pılot kım olacak 😀

  4. Heidfeld Kubica'nın önünde bitirecek sezonu yazın bu lafımı bir kenara 🙂

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir