Kobayashi Formula 1’e Döneceği İçin Mutlu

yazar:

kategori:

2012 sezonu sonunda F1’den ayrılan Kobayashi ‘nin bir senelik aranın ardından Caterham ile pistlere geri döneceği Salı günü resmi olarak açıklandı.

Japon pilot İngiliz takımla çalışacağı için mutlu ve heyecanlı olduğunu söyledi.

“Bugün Formula 1’e döndüğümü açıklamaktan dolayı gerçekten çok mutluyum. Caterham ile çalışmak benim için büyük bir onur. Takımın hedeflediği yerde olabilmesi için elimden gelen herşeyi yapacağım. Bunun için çok çalışacağım”

“Biz Tony ile uzun zamandır 2014 için görüşmelerde bulunuyorduk. Bu uzun görüşmelerin ardından ben takımın planlarından çok etkilendim. Takım çok iyi yerlere gelmek istiyor ve bunun gerekli yatırımlar yapılmış”

“Takımın fabrikasını ilk Noel’de ziyaret ettim. Ekibe baktığımda onların başarıya ne kadar aç olduğunu görebiliyordum. Geçen yılın onlar için zor geçtiğini biliyorum. Fakat yeni kurallarla beraber her şey yeniden başlıyor. Takım başarı için gereken herşeye sahip”

“Gerçekçi olmak gerekirse kimse nerede olacağını bilmiyor. Takımın potansiyelini şuan için bilmemiz imkansız. Ama ne olursa olsun bu yıl ileriye doğru büyük adımlar atmamız gerekiyor. Yeni bir takımla yeni bir kariyere başlamak benim için büyük bir şans”

“Ben tekrar yarışmak için sabırsızlanıyorum. Testlerin başlamasına kısa bir süre kala duyuru yapılmasının yararlarından biriside yeni otomobili kullanmak için sadece birkaç gün kaldığı! Testler boyunca mümkün olduğunda takımla birlikte olacağım ve fabrikaya giderek takımın gelişimi için elimden geleni yapacağım. Bedensel ve zihinsel olarak yeniden yarışmaya hazırım!”

Japon pilot, hayranlarının verdiği destekler için de teşekkür etti.


Yorumlar

“Kobayashi Formula 1’e Döneceği İçin Mutlu” için 7 yanıt

  1. Bence kobayashi nin dönüşü geleceğe yönelik bir plan malum Honda nın dönmesiyle gelebilecek japon sponsorları kapmak isteyen takımlar olacak

  2. Sigarayı bıraktı mı acaba? Hani this made my day derler ya, bugün iş yoğunluğundan sadece başlıkları okuyabilmiştim, günüm güzel geçti.

    1. Bu arada Caterham imajı yeniledi. İngiliz bayrağına dadanmışlar.

  3. demekki geçen sene toplanan destek paraları az da olsa işe yaradı 🙂 beyler bir el atsak biz de birisini çıkaramaz mıyız 🙂

    1. Birde alakasız olacak ama nasıl avatar ayarlayabiliyoruz bir yardımcı olursanız sevinirim

      1. Profil bölümünü tıkla orda avatar değiştir yazıyor

        1. Teşekkür ederim…

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir