Mclaren Kaza Testini Geçmeyi Başardı!

yazar:

kategori:

2014 Formula 1 sezonu öncesinde kış testlerini kaçırmak istemeyen Mclaren takımı, zorunlu kaza testini geçmeyi sonunda başardı.

Geçtiğimiz günlerde çıkan haberlerde Mclaren’in zorunlu kaza testini geçemediği ortaya çıkmıştı. Takım, Jerez testlerini kaçırmamak için yeni şasiyi mümkün olduğu kadar kısa sürede kaza testinden geçirmek için çabaladı ve bunu başardı.

Yeni kurallara göre Formula 1 araçları piste çıkmadan önce tüm kaza testlerini geçmek zorunda. Daha önce yarıştan önce testlerin geçilmesi gerekiyordu.

Bugün açıklama yapan Mclaren, kaza testlerini geçtiklerini ve artık Jerez testlerine odaklandıklarını söyledi.

Mclaren yeni aracı MP4 29’u cuma günü tanıtacak.


Yorumlar

“Mclaren Kaza Testini Geçmeyi Başardı!” için 5 yanıt

  1. Team McLaren avatarı

    Aynı düşündüğüm gibi. 🙂

  2. McLaren F1 (TEE) avatarı
    McLaren F1 (TEE)

    McLaren Cuma günkü tanıtımda aracın isim sponsoru olmadan tanıtılacağını açıkladı. 2014 sezonunda 2006 sezonundaki gibi isim sponsoru olmadan yarışacak McLaren.

  3. Bir F1 şasisinin üretimi ne kadar zaman alıyor? Bilen var mı?

    1. MichaelJackson avatarı
      MichaelJackson

      Önceden okumuştum ama vereceğim bu bilgi takımın tüm çalışanlarının üretmesi üzerine değil , sadece tek mühendisin üretmesi üzerine ve 20.000 saat diyordu. Takım ne kadarda üretir onu bilemeyiz sanırım.

  4. Uydurma kaza testinden geçemedi haberinden sonra geçti haberi McLarenci arkadaşlarımın gözleri aydın. Şunu da belirtmek istiyorum ki Caterham ve Sauber hariç diğerleri testlere iki hafta kala geçtiler. Lotus Jerez testine katılmama kararı aldı hemen kaza testleri gündeme geldi ve hemen arkasına takım geçti aynısı McLaren için de geçerli kaza testinden geçemedi haberinin gelmesi ile bu gün geçti haberinin gelmesi arasında 2-3 gün var ama şasiyi sağlamlaştırıp geçtiler öylemi 2-3 gün içerisinde.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir