Kovalainen Kariyerini McLaren'da Noktalamak İstiyor

yazar:

kategori:

2009’da McLaren adına yarışacağı takım tarafından açıklandıktan sonra Heikki Kovalainen kariyerini McLaren’da sonlandırmaktan mutlu olacağını söyledi. Woking merkezli takıma bu sezonun başında katılan Fin pilotun şampiyona yarışına ortak olmasını engelleyen kötü şansına rağmen, McLaren takımı onu gelecek yıl takımda tutmaya karar verdi.

Kovalainen, takıma katıldığı günden bu yana hedefinin bu olduğunu söylüyor.

"McLaren’daki kariyerime başladığımdan bu yana bu beraberliği uzun yıllar devam ettirmek benim hedefim olmuştu."

"Öncelikle bu takımda çok çok mutlu olduğumu söyleyebilirim. Takımda harika bir potansiyel var ve ben buranın bir parçası olmak istiyorum. Dürüst olmak gerekirse, kariyerimi burada noktalamaktan çok mutlu olurum."

Kovalainen’in takım arkadaşı Lewis Hamilton da Fin pilotun uzun yıllar takımda kalmasını umduğunu söyledi. Kendisine sorulan ‘Kovalainen’in takımda kalması önemli mi?’ sorusuna İngiliz pilot "Kesinlikle. Bu harika. Heikki’nin bizimle beraer kalacak olması ve beraber çalışacağımız için takımdaki atmosfer mükemmel. Ona hoşgeldin diyorum ve gerçekten uzun yıllar kalmasını umuyorum." diye yanıt verdi.

 

 


Yorumlar

  1. bu cok zor görünüo ya:S

  2. o kadar uzun boylu degil be gulum..senin yerine rosberg gelecek :)yani gelmesi lazım..

  3. tek pilot seçiyorlar lewisi yüceltip diğerini de arada tampon gibi kullancaklar yazık kova ya
    walla massa kimi kapışıyor çatır çatır ama yüreğim ağzıma geliyor çarpıcaklar diye:) ikiside iyi bir şampiyona için neticede..

  4. Sinan Şahin avatarı

    takım içinde tek pilot seçimi, takım emri her takımda olmuştur ve olacaktır da…

  5. niye bu kadar kıskanıyorsunuz anlamıyorum kendi tuttuğunuz pilot takım arkadaşını geçemediği için olabilir mi acaba 🙂

  6. Aysel Cildaş avatarı
    Aysel Cildaş

    Bence Lewis Hamilton hayatının en mutlu gününü Kovalainenle anlaşılınca yaşamıştır,çünki uzun yıllar kendine kıyak geçecek,buyur geç diyecek,yardım edecek ve sorun çıkarmayacak birini buldu.Hatta bence Hamilton Ron Dennise bu adamın bana çok yardımı oluyor takımda kalsın bile demiştir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir