Silverstone Yine de Güncellenecek

yazar:

kategori:

Silverstone patronları pist için planlanan gelişim programının önümüzdeki sene başlamasını bekliyor.

Northamptonshire pisti İngiltere yarışını gelecek seneden sonra Donington’a kaptırmış olsada, BRDC gelişimin yapılması için zorluyor.

Pist içerisinde daha önceden konut yapımı da gündeme gelmişti ancak bu plan iptal edildi. Ancak pistin yenilenmesi ile birlikte üretici test merkezi, iş parkı, boş zamanları geçirmek için kompleks, oteller, üniversite kampüsü ve karşılama merkezi gibi alanlar da piste dahil edilecek.

Richard Phillips "Yerel hükümeti yakından dinledik ve önerilen teklifte bulunan ev inşasının kaldırılmasının en iyi seçim olduğuna karar verdik." dedi.


Yorumlar

  1. samet demirel avatarı
    samet demirel

    yazıklar olsun bu ecclostane adam ın allahı para ya nerden daha çok para kazananırsa oraya yöneliyor f1 tarihinde monza spa francorchamps ve monaco ile birlikteki 4 büyük pistten biri olan silverstone u gözden çıkardı anlamış değilim efsane pisti takvimden çıkardı yerine getirdiği pist ii olsa neyse ama hiç güzel değil silverstone f1 e uygun değilse orası için ne denir bilemiyorum 100 milyon sterlinlik gelişme varmış ancak hiç bir zaman silverstone da ki heyecanı vermez yazık çok yazık bu pistin takvimden çıkması çok üzücü bi olay

  2. ne pistler var gördüğümüz gibi araçlar geçerken dağılıyor asfalt onlar takvimde kalıyor ama güzelim silverstone'u çıkarıyoruz takvimden ne yaptıklarını şaşırdılar bunlar..

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir