Massa’nın Williams’daki Yarış Mühendisi Andrew Murdoch Olacak

yazar:

kategori:

Williams gelecek sezon Felipe Massa’nın yarış mühendisinin geçen sezon Maldonado’nun mühendisliğini yapan Andrew Murdoch olacağını duyurdu.

Williams geçtiğimiz sezon Maldonado ile yollarını ayırdığını açıklamış ve kısa bir süre sonra Massa ile anlaştıklarını duyurmuştu.

İngiliz takım Bottas ve Massa’nın yarış mühendislerini bugün resmi olarak açıkladı. Açıklamada Valtteri Bottas’ın Jonathan Eddolls ile çalışmaya devam edeceği söylenirken, takıma yeni katılan Felipe Massa’nın ise Andrew Murdoch ile çalışacağı duyuruldu.

Son zamanlarda Massa’nın Ferrari’deki yarış mühendisi Rob Smedley’nin, Brezilyalı pilotla birlikte Williams’a geçeceği iddia ediliyordu.


Yorumlar

“Massa’nın Williams’daki Yarış Mühendisi Andrew Murdoch Olacak” için 2 yanıt

  1. scuderiaferrarimarlboro avatarı
    scuderiaferrarimarlboro

    smedley’e nolcak? felipe onu ortada bırakmaz..

  2. ben de yarış mühendisi olarak smedley’i görmek isterdim doğrusu. gridde başka bu kadar ünlü, komik ama son derece içten bir ikili var mı ki??

    ancak, felipe’nin yarış mühendisinin mevcut mühendislerden ya da başka bir yerden transfer edilen bir mühendis olması, smedley’nin williams’a geçmesini yalanlayan bir gelişme değil. smedley geçseydi ve geçecekse bile, takımdaki pozisyonu (felipe’nin ısrarla kendisi için istememesi halinde) yarış mühendislerinin üstündeki bir pozisyon olacaktı ve hala olabilir. bakalım.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir