Williams İsim Sponsoru Olarak Martini’yi Açıklamak Üzere

yazar:

kategori:

Son haberlere göre Williams takımı, 2014 ve sonrası için Martini’yi isim sponsoru olarak açıklamaya hazırlanıyor.

Özellikle 1970’li yıllarda Formula 1’de büyük kapsamlı sponsorluklar yapan Martini, İtalya’da çıkan son haberlere göre Williams’ın isim sponsoru olacak.

Williams takımı bugün yeni aracına dair ilk görselleri yayınladı ancak görselde herhangi bir sponsor logosu yer almıyordu.

 

 


Yorumlar

“Williams İsim Sponsoru Olarak Martini’yi Açıklamak Üzere” için 17 yanıt

  1. McLaren F1 (TEE) avatarı
    McLaren F1 (TEE)

    Ücret belli değil mi? Hayırlı olsun. Renk çok güzel duruyor.

  2. çok iyi haber..

  3. buda alonsonun kaskı.liderlik için kırmızıya yöneldi galiba. :)))

    1. Vayyyy cok guzelmis, Alonso`nun bi 2007 de kullandigi kaskini begenmistim simdiye kadar, digerlerini hic begenmemistim. Ama bu gercekten guzel olmus..

    2. McLaren F1 (TEE) avatarı
      McLaren F1 (TEE)

      Alonso’nun kullandığı en iyi kask McLaren’de kullandığı siyah-gri karışımı kasktı. Diğerleri hep çok renkli ve karmaşıktı. Bu tasarımı fena olmasa da McLaren’deki kaskı hala 1 numara bence. 😉

    3. Alonso bir kac gun once kaskta buyuk degisiklik olmayacak díye tweet atmisti, bu resimde ciddi degisiklikler var, Alonsonun 2009 kaskina benziyor, bence Austrias bolgesinin renkleri olan turkuazdan vazgececegini sanmiyorum. Uzun lafin kisasi bu bence resmi kask degil 🙂

  4. Geçen seneki deseni kullanacaklarını ve Martini’yi buna göre ayarlayacaklarını düşünüyorum. Zaten Williams’ın PDVSA günlerinde kullandığı desen aşağı yukarı 90’lı yıllar Rothmans deseniyle aynıydı. Martini de benzer çizgide.

    Ama Clarie Williams adlı hatunu tebrik etmek lazım. “Williams bağımsız kalmaya devam edecek.” derken hiç yıkılmadı ve geri adam atmadı.

    1. BMW’ye de varmamışlardı. Sauber gibi değiller.

        1. Ön görüntü de ki çene-agız bölümünde açılmış dört adet havalandırma delikleri,kaskın transformers ta ki soundwave’nin ağzını andırıyor 🙂

        2. Kaski begendim ama uzerinde numara yok, 2008 kaski olmasin bu?

        3. resmin sağ altında diamond design yazıyor, numarası yok, 2008’e çok benziyor ve sol altta adam facebook adresini paylaşmış. orjinal olduğunu sanmıyorum, fan çalışması falandır.

      1. Rosberg’in kaskı çok güzel olmuşa benziyor. Yani bu fotodan görebildiğim kadarıyla en azından çok hoşuma gitti. Üstelik Lewis ile ikisi de sarı kask olunca nahoş bi durum oluyordu açıkçası. Bunun da önüne geçmiş oldu Rosberg sarıdan vazgeçerek sanırım. Teşekkür ediyoruz kendisine. 🙂

  5. jhackrapunzel avatarı
    jhackrapunzel

    görüntüsünü unutturacak bir sponsor

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir