Mclaren Takımı, Ron Dennis’in Dönüşüyle Heyecanlandı

yazar:

kategori:

Ron Dennis’in Mclaren’in Formula 1 ekibinin kontrolünü tekrar eline alması, takımdaki önemli isimlerin gelecek konusunda heyecanlanmalarını sağlamış.

Mclaren ile başarılı bir geçmişe sahip olan Dennis’in yeniden Mclaren’in Formula 1 bölümünün başına görevlendirildiği geçtiğimiz hafta duyurulmuştu.

Jonathan Neale “Ron’u tanıyanlara, onun her zamanki gibi göreve hazır olduğunu söylemem lazım. Hatta her zamandan daha tutkulu görünüyor.”

“Gelecekte bizi bekleyen değişiklikler konusunda heyecanlı. O, bu sektörde çok iyi yönetici olan birisi ve onun markalar ve değerleri hakkında çok güçlü bir görüşü var. O, sadece Mclaren’i kazandırmaya odaklanmadı, nasıl kazanacağımıza da odaklandı.”

“Mclaren bu işlerde böyle çalışıyor. Ve F1’de kazanmanın nasıl olacağı konusunda güçlü bir vizyonu olan birileri varsa, Ron onlardan birisidir. Heyecanlı bir dönemdeyiz.” dedi.

Ron Dennis Formula 1 takımından ayrıldıktan sonra Mclaren’e gelen Jenson Button da yaşananlar karşısında heyecanlı olduğunu söyledi.

Button “Bu takım Ron’un kontrolünde Ayrton Senna, Alain Prost ve daha öncesinde bir çok şampiyonluk kazandı.”

“Ron’un bu takımla çok fazla geçmişi var. O gerçek bir yarışçı ve mücadeleci. Yıllarca çalışarak bu takımı ortaya çıkardı.”

“Onun gelmesi takım için iyi. Aynı zamanda kendisi için de iyi çünkü tekrar bu takımı yönetme şansına sahip olacak. Buradaki herkes 2014’te Ron’un kontrolünde olacak mücadele için heyecanlı.” dedi.

Dennis henüz Mclaren’in takım patronluğunda kimin olacağını açıklamadı ancak bugünkü lansmanda Martin Whitmarsh’ın olmaması, Whitmarsh’ın artık takımda olmayacağının işareti olduğuna dair söylentilerni çıkardı.


Yorumlar

“Mclaren Takımı, Ron Dennis’in Dönüşüyle Heyecanlandı” için 3 yanıt

  1. güney ateş avatarı

    süleyman hep başbakan, başbakan hep süleyman:)

  2. fast-n-furious avatarı
    fast-n-furious

    Insanlar niye emekli olmaz hep merak etmisimdir.
    Bence insanlar emekli olmadigi icin onlarin yerine gececek birileri de bulunamiyor.
    Mclaren de de bu oldu bence Ron Dennis ben dogdugumda yaris patronuydu. Hic bir zaman yerine birini yetistirmedi simdi yas olmus herhalde 60+ gene takimin basinda.

  3. Ron takımın başında oldugu sürece başarı elbet gelecektir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir