Mclaren: “2014 Yeniden Büyüme Senesi Olacak”

yazar:

kategori:

Mclaren takımı, uzun vadede yeniden şampiyonluklar kazanan takım olmak için 2014 senesinin yeniden büyüme senesi olacağına inanıyor.

Formula 1’in en başarılı takımlarından olan Mclaren, geçen seneyi hiç podyuma çıkamadan tamamlamıştı. Bunun sonucunda Mclaren’de Ron Dennis yeniden kontrolü devralırken takımın üst düzey yönetiminde başka değişikliklerin olması bekleniyor. Bu kapsamda Lotus’tan ayrılan Eric Boullier’in takım patronluğuna getirileceği söyleniyor.

Boullier’den önce ise Red Bull’dan Peter Prodromou ve Dan Fallows, Lotus’tan Ettore Griffini ve Ciaron Pilbeam ile anlaşıldı.

Sam Michael “2013 sezonundan hayalkırıklığı yaşadığımızı gizlemedik. Artık hedefimiz tekrar kazanmaya dönmek. Mclaren bunun için var.”

“Ancak o konuma gelmeden önce yeniden büyütmemiz gereken şeyler var. O zaman tekrar dünya şampiyonlukları için mücadele edebiliriz.”

“İyi olan şey bunu biliyor ve aylardır o hedef doğrultusunda çalışıyor olmamız.”

“Kanatlarda Honda bekliyor ve tasarım ve mühendislik ekiplerimizi güçlendirecek kilit teknik isimlerimiz olacak. Bunun yanında inanılmaz potansiyele sahip olan genç sürücüleri yetiştiriyoruz.”

“Mclaren’in geleceği aydınlık ve bizi hedeflerimize yakınlaştıracak süreci işleme soktuk.” dedi.

Sam Michael ayrıca bugün tanıtılan MP4 29’un gelişim sürecinin çok hızlı ilerleyeceğini ve sene içerisinde performans seviyelerinin önemli derecede değişeceğini söyledi.

Michael “Çoktan ilk yarış için planladığımız bir güncelleme paketimiz var. Sürekli olarak tünelde ya da CFD’de yeni şeyler keşfediyoruz.”

“Pist testleri başladığında bir sürü yeni konsept göreceksiniz.” dedi.


Yorumlar

“Mclaren: “2014 Yeniden Büyüme Senesi Olacak”” için 7 yanıt

  1. Martinden ses yok daha ….

    1. sesli guldum yeminle :)))))))))))))

    2. hahaha 😀 bu burunlar daha çok alay konusu olucak 😀 😀

    3. hayal gücü için bu kadarına da pesss diyorum 🙂

      yok artık daha neler…

    4. F1 in son durumu işte.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir