Honda Aracını Düzeltemezse Button Ayrılabilir

yazar:

kategori:

Japon takımı geçtiğimiz sene kabus gibi bir sezona katlanmak zorunda kaldı. Button sadece 6 puan toplayabilirken takım ardaşı Rubens Barrichello sezonu puansız kapadı.

Button durumunun kırılma noktasına çok yaklaştığını kabul etti. Mail on Sunday’e konuşan Button: " Araç tamamiyle çok kötüydü ve daha fazla bu şekilde yarışmaktan ilgilenmiyorum. Bu sezon Macaristan’dan sonra birşeyler başarmayı istediğimizi hatırlıyorum. 12 ay önce aynı yarıışı kazanmıştım ve şu anda kullanılamayan birşeyin içerisinde oturuordum."

Button, beş yıl boyunca takımın bir parçası olduğu Honda ile şampiyonluğu kazanmaktan mutlu olacağını fakat daha fazla tahammül edebileceğini sanmadığı konusunda takımı uyardı.

" Kazanmaya başlamam gerekiyor. Eğer bunu yapamayacaksam, merhametsiz olmak zorundayım. Kontratımda seçenekler var. Bunun anlamı sezon sonunda hep beraber oturup geleceği tartışabileceğiz."

" Bazı şeyleri çözemeyeceksen, kesinlikle bunu yapıyor olacağım. Dünya şampiyonluğunu kazanmayı beklediğimi söylemiyorum. Fakat çarpıcı bir gelişme bekliyorum."


Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir