Theissen, Heidfeld'in Performansına Temkinli Yaklaşıyor

yazar:

kategori:

BMW motorsporları direktörü Mario Theissen, Nick Heidfeld’in sezonun başlarında yaşadığı sorunları geride bıraktığından tam olarak emin olmak için birkaç yarış daha beklemek gerektiğini söylüyor.

Alman pilot sezon başında sıralamalarda sorun yaşadığını ancak şampiyonanın ortalarına doğru bunu aştığını söylüyor. Son yarışlarda elde ettiği güçlü sonuçlara rağmen Mario Theissen, Heidfeld’in eski performansına döndüğünden emin olmadan önce biraz daha beklemek istiyor.

Theissen, Heidfeld’in bu kadar hızlı şekilde kendini toparlamasına şaşırıp şaşırmadığı sorusuna "Böyle olmasını umuyordum ancak hâlâ birkaç yarışını daha görmek istiyorum. Yaşadığını güçsüz dönemin üstesinden geldiği konusunda şüphem yok. Ama bunu bir hafta içinde yapamazsınız. Bu yüzden sistematik şekilde çalışmaya devam etmek zorunda ve öyle de yapıyor. Tam performansla ve kendine güveniyle geri döneceğine eminim." diye cevap veriyor.

Öte yandan, BMW Sauber’in mevcut pilotlarıyla gelecek yıl da devam edeceğine inanılıyor ve kararın eylülü ayında verilmesi bekleniyor.

Theissen ise planları konusunda kesin kararın ne zaman verileceğinden emin değil ve "Size tam bir tarih veremem." diyor.


Yorumlar

  1. ee sorun çözülmüştü son iki yarış da iyiydi antremanlar da fena değildi. bu 16.lık noluyo şimdi? trafiğin de etkisi var tabi ama yavaş olduğu çok açık.

  2. Heidfeld 16. sıradan başlayacak. Artık bunun özürü yok. Çok severdim ama adam bariz lastikleri ısıtamıyor.

  3. Fatih Gülmez avatarı
    Fatih Gülmez

    değişen bişey olmamış 🙂 kendisini severim ama gözden çıkarılacak gibi.

  4. heidfeld en iyisi daha çok konuşma da ipini çekmesinler. mazallah yerine birini buldularsa fişini çekerler 😀

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir