Honda Patronlarından Alonso'ya Övgüler

yazar:

kategori:

Honda patronları, Fernando Alonso’yu 2009 ve sonrasında takıma katmak için İspanyol pilota övgülerde bulunuyorlar.

Ross Brawn, İspanyol El Pais gazetesine "Onun takımda olması harika olur. Çünkü o en iyisi. Şu anda tüm pilotların içinde eksiksiz olarak gördüğüm tek pilot o, tıpkı Michael gibi." diye konuşuyor.

Nick Fry da "Umarım Fernando bize katılmaya karar verir. Avantajlı KERS sistemi ile geliştik ve gelecek yılın aracı üzerinde çok sıkı çalışıyoruz. Bir tanesi Japonya’da olmak üzere dört tane rüzgar tünelimiz var."

"Eğer Alonso bizimle olursa kazanan bir takım olabiliriz." diyor.

Alonso’nun 2010 Ferrari seçeneğini düşünerek bir yılllık bir sözleşme aradığı düşünülüyor. Brawn ise Honda’nın en az 2 yıllık bir anlaşma yapmak istediğini belirtiyor.

"En azından iki yıllık olmak zorunda çünkü Fernando’nun yardımıyla kazanan bir takım olmak için bizim ihtiyacımız olan zaman bu."

Brawn, sadece Alonso’nun takıma gelmesinin, takımın sezon sonunda anlaşmaları bitecek olan Button ve Barrichello’dan birisini değiştirmeyi düşünmesine neden olacağını düşünüyor.

"Sürücülerimizin performansından memnunuz. Şu anda, Fernando gelirse hangisinin takımdan ayrılacağını bilemiyorum çünkü Rubens çok iyi gidiyor."


Yorumlar

  1. teoman iskender avatarı
    teoman iskender

    :))

  2. aynen öyle "eksiksiz".

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir