Alonso: “İyimser Olmalıyız”

yazar:

kategori:

Fernando Alonso, yeni kuralların olacağı 2014 Formula 1 sezonu öncesinde Ferrari’nin kötümser olması için bir sebep olmadığını söyledi.

Yeni aracın lansmanında konuşan Alonso “İyimser olmalıyız. Kötümser olmak için bir işaret yok.”

“Şu anda değişken bir dönemdeyiz. Büyük kural değişiklikleri ile Formula 1’e gelen yeni şeyler var ancak bunlara hazırız.”

“Takım uzun süredir yeni araç üzerinde çalışıyordu. Yeni Formula 1’de mücadele edebilecek teknolojiye, insanlara ve tesislere sahibiz. Bu yüzden iyimser olmamız gerektiğini düşünüyorum.”

“Biz Ferrari’yiz. Sadece kazanmak için mücadele eden bir takımdayız. Son yıllarda ikinci olmanın felaket olduğunu gördük çünkü bu takımda herkes çok daha fazlasını bekliyor. Ancak takım içerisindeki bu beklentiler ve motivasyon benim çok iyimser olmamı sağlıyor.” dedi.

Alonso, Ferrari’nin zayıf yönlerini düzelttiğini düşünüyor.

Alonso “Sporda ve Formula 1’de fazlasıyla kesinlik yoktur. Hiç bir şey % 100 değildir.”

“Takım daha iyi hazırlandı. Son 4 senedir olan değişikliklerde de buradaydım.”

“Buraya 2010’da geldim ve takım bazı alanlarda rakiplerine göre zayıf kalıyordu.”

“Ve rakiplerimizin bazı tesislerine göre de zayıf kaldığımızı anladık. Takım olarak her sene geliştik.”

“Geçen senenin ortasında yeni teknik adamlar geldi ve artık yeni tesislerimiz de var. 2013’te kapalı kalan rüzgar tünelimiz çalışıyor bu yüzden bunların performansa katkısı olacak.”

“Ancak günün sonunda neler olacağını bekleyip görmeliyiz çünkü mücadele sert olacak. Herkes maksimumu yapıyor ve bizim onlardan biraz daha iyi olmamız gerekecek. Dediklerimiz kelimelerle değil, bunları başarırsak olacak.” dedi.


Yorumlar

“Alonso: “İyimser Olmalıyız”” için bir yanıt

  1. attığımın kanaatindeyim 🙂
    alonso diyor ki: “rakiplere göre tesisler kadar pilot kadrosu olarak da zayıf kaldığımızı anladık…
    ve kimi getirildi…tamam insan biraz iyi pilot getirirde. kimi ne a…k… kim uğraşacak şimdi bununla? zaten gardım düşmüş dört yıldır şampiyon olamıyorum. uydurmadığım bahane kalmadı…massa ile idare ediyorduk ne güzel…gelseydi onun gibi düz yolda bile spin atan (öyle demeyin bu da bir maharet)bir pilot takkemiz düşmeyecekti. hayır santanderin de gardı düştü anasını satayım. memleket krizde…seat araba satamıyor…zara sürekli indirim yapıyor…başka sponsorda bulamayız bu vakitten daha doğrusu bu yaştan sonra…adamın ayağını kaydırdık gelirkene buraya…yine çıktı karşımıza şimdi o kaydırmasın bizim ayağımızı? etme bulma dünyası dedikleri bumu acaba? Allahım yardım et diyecem fakat onuda tanımadık bu zamana kadar…kim yardım eder acep bana? duydum ki türkiyede beni çok seven her ne halt etsem ölümüne savunan fanlarım varmış…bari siz bana yardım edin…orada telli baba varmış gidin çöp çaput bağlayın benim için adak adayın…
    saçımı süpürge ettim bu Ferrari için bana bu yaştan sonra yaptıklarına bak…hele bir geçsin bu kimi beni sene ortasında bırakıp gitmeyen ne olsun…

    ne olsun?

    istermisin bu yazdıklarım gerçek olsun 🙂

    :))))

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir