Alonso, Schumacher’i Tekrarlamayı Umuyor

yazar:

kategori:

Ferrari’de 5. sezonuna çıkacak olan Fernando Alonso, geçmişte Michael Schumacher’in başardıklarını tekrarlamayı umduğunu söyledi.

1996’da Ferrari’ye katılan Schumacher, Ferrari ile şampiyonluğu ancak 2000 sezonunda, yani 5. senesinde kazanmıştı.

Alonso “Sanırım Schumacher de Ferrari ile 5. senesinde kazanmıştı. Ben de Ferrari’de 5. seneme giriyorum bu yüzden umarım onun başarılarının bazılarını tekrarlayabilirim.” dedi.


Yorumlar

“Alonso, Schumacher’i Tekrarlamayı Umuyor” için 16 yanıt

  1. avuntu…

    yüz ifadelerinde mahzunluk dalgınlık var…massa varken daha şen şakrak bir adamdı alonso…kimi keyfini kaçırmış…bence derdi şampiyonluktan daha öte kimi ye geçilmemek olacak…

  2. 2007’de Ferrari pist üzerindeki diğer araçlara nazaran daha hızlıydı. Onun hızına sadece Mclaren ayak uydurabiliyordu. Ama Mclaren’de de Alonso ve Hamilton sürekli birbirlerinden puan alıyordu. Eğer o dönem Mclaren tek bir pilotu öne çıkarsaydı Raikonen şampiyon olabilir miydi tartışılır. Bu demek değil ki Raikonen kötü pilot. Raikonen pist üstündeki en iyi pilotlardan birisi. Ama şu yorum yanlış oluyor. Raikonen ilk senesinde şampiyonluk kazandı Alonso bunu yapamadı. Bu gülünç ve basit bir ifade olarak kalıyor. 2007 Ferrarisinde Alonso, ve Mclaren de de Kimi olsaydı Ferrari Alonso ile yine şampiyon olurdu. Alonso ve Kimi ikiside şu an çok formdalar, çok tecrübeliler ve ikisi de şampiyonluğa açlar. Hangisinin iyi olduğunu bu sene göreceğiz eğer ki Ferrari şartlarını her zaman eşit tutarsa. Ben biraz şanslı olanın kazanacağı düşüncesindeyim. Bazı acemi sürücüler ikisinden birini yarışlarda biçip geçmezse. İkisini de inşallah kazalarda görmeyiz, bir başkasının hatasını çekmek zorunda kalmazlar umarım. He bir de Alonso tüm sezona odaklanabiliyor, ama kimi konsantrasyon konusunda yarıştan yarışa farklılık gösterebiliyor. Ama bu konuda geçmişe oranla kendisini çok geliştirdi. Bir tık Alonso önde benim için. Ama kimi asla pes etmeyecektir.

  3. ilk 5 için kasarsınız ancak 🙂
    Bi de şampiyonluktan bahsediyorlar

  4. Ferraridriver avatarı
    Ferraridriver

    Kimi’nin hayranıyım fakat Kimi Alonsoya göre ilk yılında daha şanslıydı. Kiminin ferrariye geldiği sene ferrari en hızlı araçtı.Alonso ferrariye geldiği sene ferrari hızlı değildi.Alonso ferraride 2008’de olsaydı rahatlıkla şampiyon olurdu.Belkide tüm yarışları kazanırdı.

    1. 2007 Ferrarisi dönemin şartlarına göre 2010 Ferrarisinden daha hızlıydı.Ancak en hızlı araç değildi.MP4-22 birkaç pist haricinde sezon genelinde baskın araçtı.

      1. mp4-22’nin pilotları baskındı. 2007 ferrari daha hızlı araçtı. monaco’ya kadar mclaren pole alamamıştı. istanbul parkta her zaman en baskın araçlar kazanmıştır. tüm iş DF ile alakalı olduğu için DFsi yüksek olan 8. virajda farkı açıyordu. massa da zaten 2 yıl da istanbulu rahat kazandı.

  5. raikkonen fanları komik olmaya devam ediyor.

    F2007 ve F2008 gibi araçları son 4 yıl ki araçlarla kıyaslamanız mantıksızlık ve fikirsizlikten başka bişey değildir.

  6. e kimi ilk geldiği sene kazanmıştı 🙂 5 sene sonra değil 🙂

    1. Ferraridriver avatarı
      Ferraridriver

      Kiminin ferrariye geldiği sene ferrari en hızlı araçtı.Alonso ferrariye geldiği sene ferrari hızlı değildi.Karşılaştırma yapmak için doğru değil.Bende Kimi hayranıyım fakat Kimi daha şanslıydı.

    2. Ama karşı tarafta Alonso’yla Hamilton birbirini yemekle meşguldü 😀

  7. dua ette o başarıları kimi tekrarlamasın

  8. Mehmet Günaydın avatarı
    Mehmet Günaydın

    Araç gerçekten iyi olursa Raikkonen varken sıkıntı yaşayabilirsin. Bu yıl Mercedes büyük bir atılım yapabilir içimden bir his onların şampiyon olacağını söylüyor.

  9. insallah bu sezon raikkonen sampiyon olur.. sonra da bakariz..

    1. İNŞALLAH

  10. jhackrapunzel avatarı
    jhackrapunzel

    Her sene için bir sözü var.

    1. Önceki senelere dair sözlerini getirir misiniz?
      Açıklayın görmek isteriz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir