Massa, Galibiyet İçin McLaren'ı Zorlamaya Kararlı

yazar:

kategori:

Felipe Massa, yarınki Macaristan Grand Prix’sinde Mclaren’leri zorlamaya kararlı. Yarışa Lewis Hamilton ve Heikki Kovalainen’in ardından üçüncü sırada başlayacak olan Brezilyalı pilot daha hızlı olabileceğini ancak trafiğe takılıp lastiklerini yeteri kadar ısıtamadığını söylüyor.

"Son seanstaki turlarımdan yüzde yüz memnun değildim çünkü piste yanlış zamanda çıktım. Çok fazla yavaş araç çıkış turundaydı. Onları geçemezdim ve bu yüzden lastikleri hazırlayamadım. Q1 ve Q2’deki gibi harika turlar atamadım."

"Oldukça güçlüyüz. Bu sabaha kadar güçlü görünmemiş olabiliriz ancak Q1 ve Q2’deki tur zamanlarına bakarsanız, biz de buradayız. Kesinlikle Hockenheim ve Silverstone’daki gibi değiliz. Biz buradayız ve yarın onları zorlayabileceğimizi düşünüyorum."

Ayrıca Massa yeni aero güncellemelerinin aracı daha da geliştirdiğini söylüyor.

Yeni motor kapağı hakkında konuşan Massa "Bazen gördükleriniz gerçek değildir. Bazen araca gözle görülüebilir büyük parçalar koyarsınız, bazen de daha fazla yere tutnma gücü veren küçük parçalar. Bu gelişimin bir parçası. Şimdi daha iyi ancak yarım saniye kazandırmayacak. Bu şekilde çalışmaz. Çok zorluyoruz ve bu yarıştan itibaren sonuna kadar zorlamaya devam edeceğimize eminim." diyor.


Yorumlar

  1. burak yüksel avatarı
    burak yüksel

    senden her turda 0.3 0.5 sn iyiolan bir aracı zorlayacaksın massa seğer bunu yaparsan bizleri cok sevindirirsin

  2. massathebest, ben şahsen, kabus, çökmek,hamilton ve massa kelimelerini aynı cümlede görünce şu ana dek hep kabus gibi çökenin hamilton, kabusu yaşayanın da massa olduğuna şahit oldum .)) dolayısıyla, kurduğun o cümle tuhaf olmuş..ama tabi, yarış bu, ve massa da iyi pilot, dediğin de olabilir,lakin dediğim gibi, tam tersinin olması daha büyük ihtimal .))massa kendisine olan güvenini kazanmış gibi, kaç yarıştır raikonenden daha iyi sonuçlar alıyor..umarım yarın da iyi mücadele eder hoş bi yarış izleriz, pilorların uzak aralıklarla sürdükleri, savaşmadıkları yarışlar çekilmez..bi de bizim heiki kendine gelse mücadeleye ortak olsa nbe güzel olur

  3. massa_kimi massa_kimi avatarı
    massa_kimi massa_kimi

    yanı su haberde bile massaya saçma sapan yakıştırmalar var.arkadasım amacının ne oldugunu nerden anladın.gidip konustun mu.sen onun danısmanı yada psikologu falan mısın

  4. güldürme beni massa senin amacın kimi yi geçmek gerisi boş 1.pilot olamamanın kafanı ne kadar yorduğunu biliyoruz.amacın 1. pilot olmak bence.kimi yi lewis den az sevdiğin de belli.

  5. vedat yeşilsancak avatarı
    vedat yeşilsancak

    açık konuşmak gerekirse yrn startta massa ilk viraja girerken 1.liği alırsa buna hiç şaşırmıcam bu konuşmasıyla bile belli geçmek için çimlerden bile gider gibi duruo:)))…yrn en kötü ferrariden 13 puan bekliorum en kötü

  6. inşallah yarışta güzel bir startla hemen hami'nin arkasına yapışıp kabus gibi çökeceğiz üstüne :)) sonra da pit stop falan derken öne geçip galibiyeti alacağız. olmaması için hiç sebep yok, araç iyi, aracın suyunu sıkıp içen massa iyi, temiz taraf ve 3. lük.. zevkli bir yarış olacak umarım. felipe'mize çok güveniyorum hadi dostum, bu yarışı al :)) alamazsan da 2. ol :))

  7. goo massa aslanım be mclarene kafa tutuyo valla yarın yarışta umutluym sndn

  8. massayı buyüzden seviyorum f1 e eğlence katıyor umarım yarın işler onun için iyi gider

  9. massa onu raikonene yaptı sen deqilsin benim ferrarinin 1.pilotu diyor resmen.. 😀

  10. yarın sana nanik yapacaz massa :))

  11. kimi hayranı oalrak hayal kırıklıqı devam ediyor.. massa müthiş bir potansiyel yakaladı inş. devamı gelir.. fakat domi'nin de dediqi qibi kimi hep massaya qöre daha **ır depo ile çıkıyor.. bence ferrai ile mclaren birbine çok yakın.. yarın baya çekişmeli yarış izlyeceqiz.. haa hala umudumu yitirmiş değilim özellikle massadan 1. bekliyorum.. süpriz raikonen umarım..

  12. Aferim Massa elinden geleni yapıyorsun bayagıda hırslısın yarışta iyi seyler yapacaksın.

  13. Heiki kesin startta Massa nın önünü kesecektir. Eğer geçilmesse massa nın işi daha zora binecek. Arkasındakilere geçilme ihtimali de var.

  14. teoman iskender avatarı
    teoman iskender

    yarin masa kova yi gecemezse lewis alir götürür hemde cok büyük farkla

  15. Erhan Başdaş avatarı
    Erhan Başdaş

    startta heikiyi geçmezse iş mucizelere kalır ama startta heikiyi geçmeyi başarabilirse geçerse bi şansı olur

  16. Şener  SALİH avatarı
    Şener SALİH

    Artık mclaren kaçıyor ferrari kovalıyor inşallah böyle devam eder :))

  17. ewet kowi bu ikinciliği biraz şans eseri aldı desem yalan olmaz Q1 weQ2 de hızlı olmasına rağmen trafik yüzünden geri kaldı. zaten çk az bi fark war aralarında. İnşallah yarın kowi arkasında tutar massayı sanıldığı kaadr yawaş diil massa

  18. mehmet özmaldal avatarı
    mehmet özmaldal

    hadi bakalım,umarım güzel bir yarış olur

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir