Heidfeld, Bourdais'nin Ceza Almasını Umuyor

yazar:

kategori:

Nick Heidfeld, Toro Rosso sürücüsü Sebastien Bourdais’nin kendisini son sektörde yavaşlattığı gerekçesiyle ceza alması gerektiğine inanıyor.

BMW Sauber pilotu hızlı turunu atarken önüne çıkan Bourdais yüzünden bu yıl ilk kez ilk seansta elendi. Bourdais de o sırada son hızlı turunu atmak için hazırlanıyordu ve Heidfeld’in geçmesine izin vermedi.

Heidfeld: "Tamamen üzgünüm. Dünkü antrenmanların ve bugünkü saba antrenmanını sonunda iyi görünüyorduk. Ancak ilk seanstaki son turumda önümde dört araç vardı. En azından bir çoğu bana yol vermeye çalıştı ama yine de zaman kaybettim."

"Ayrıca turun sonunda önümde çıkış turunda olan bir araç vardı. Beni gördü ve hızlandı. Ardından son viraj öncesinde Sebastien Bourdais’yi geçti ve Sebastien de benim yolumdaydı. Onun cezalandırılacağını umuyorum. İkinci seansa kalabilirdim."

Robert Kubica ise iyi bir performans sergiledi ve yarınki yarışa dördüncü sıradan başlayacak.

"Bu sonuçtan memnunum. Bu sezon şimdiye kadarki en iyi sıralama seanslarımdan biriydi. Hafta boyunca aracı kullanmak zor olduğu için dördüncü sıradan yarışa başlamayı beklemiyordum."

"Biraz denge sorunu yaşadık. Ama sonunda sert olan lastikleri iyi çalıştırmayı başardım ve buradayız. Şimdi yarış için sabırsızlanıyorum."


Yorumlar

  1. Şener  SALİH avatarı
    Şener SALİH

    Biri beni öyle yavaşlatsa güzel bir soru cevabı basit hatta ilk yazdığımdada vermiştim cevabı yumurta kapıya gelince tur atarsan karşına daha fazla araçta çıkabilirdi hatta son 5 dakikada bir kırmızı bayrak sallansa ne olacaktı macaristanda hiç düşündünüzmü ayrıca büyük takımlar ilk seansın 5.nci dakikasından itibaren çıktılar bir tur attılar senin son dakikalarda ne işin var pistte üstelik ilk seans senin çoktan 1 veya bilemedin 2 tur atmış olman lazımdı eeeeee ne demişler atını sağlam kazığa bağla nasıl yağmur beklentisi olduğunda patır patır dökülüyorlar piste yine öyle yapabilirlerdi ben olsaydım zaten BMW de olmazdım :))

  2. Cezaya falan gerek yok. Bourdais'te hızlı turuna başlamak için start düzlüğüne çıkıyordu birde yolmu verecek?
    Heidfeld tam sorunlarından kurtuldu dedik bu seferde kişisel hatalarıyla batırıyor. Almanya'da kendi hatasıydı burada yine aynı. Açıkçası yarınki yarıştan puan çıkarması mucizelere bağlı.

  3. BMW'nin bu turlarını çok geciktirmesi artık kabak tadı verdi. Bu kaçıncı böyle. Bunun lastik ısıtmayla falan alakası yok, o sorun artık geride kaldı. 10 dk garajda bekleyipte zaman turunda 4 araçla karşı karşıya kalmayı nasıl başarabiliyoruz onu anlamıyorum.

  4. Şener salih acaba o koltukta otururken biri seni öyle yavaşlatsaydı ne derdin merak ediyorum..

  5. Şener  SALİH avatarı
    Şener SALİH

    Tahminim lastikleri ısıtma sorunu nedeniyledir başka bir durum aklıma gelmiyor pistin lastiklari ısıtmak için iyi bir kıvama gelmesini bekliyorlar sürekli tutunma sorunları yok fakat lastikleri ısıtamama çok büyük bir sorun bu ne kadar daha böyle devam eder orası muallak

  6. BMW neden hızlı turlarını seans sonunda atıyor bilen var mı?

  7. Şener  SALİH avatarı
    Şener SALİH

    Bence ceza meza vermesinler yumurta kapıya dayandığında sen tur atacaksın bmw olarak onuda beceremeyeceksin şimdi de ceza verilsin diye tutturacaksın çık biraz daha erken ne olur zaten sıralama performansın berbat vasat diyeceğim vasata ayıp olacak

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir