Glock, Kariyerindeki En İyi Grid Pozisyonundan Memnun

yazar:

kategori:

Timo Glock, Formula1 kariyerinde elde ettiği en iyi grid pozisyonu için çok mutlu. Daha önce en iyi grid pozisyonu Fransa’daki sekizincilik olan Toyota pilotu yarınki yarışa beşinci sıradan başlayacak.

"Benim için harika bir sıralama seansı oldu ve çok memnunum. Dün çok iyi bir başlangıç yaptık. Takım gece boyunca çok çalıştı ve ayarlar konusunda seçimi doğru yaptık. Bugün kolay değildi çünkü lastikler konusunda karar vermek zordu."

"Mühendislerim harika karar verdi. İkinci seansta araç çok iyiydi. Sonra, son turda lastik doğru çalışmadı ama beşincilikten memnunm. Yarın için harika bir pozisyondayız. Bu hepimiz için iyi ve Hockenheim’dan sonra çok iyi gelecek."

Toyota her iki araçla ilk on içinde yer almayı başardı. Jarno Trulli de dokuzuncu sırada kendine yer buldu. İtalyan pilot yine de daha iyi bir yer beklediğini söyledi.

 


Yorumlar

  1. hocam ne alıp veremediğin var pilotla walla ben böyle olacağını biliyordum salı gününden online bi oyunda pilotum olarak glocuk seçmiştim hadi bakalım yürü be timo:)

  2. vedat yeşilsancak avatarı
    vedat yeşilsancak

    gaölge etme başka ihsan eylemeyiz…

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir