Raikkonen Kısa Sürede İşlerin Yoluna Girmesini Umuyor

yazar:

kategori:

Dünya Şampiyonu Kimi Raikkonen aldığı kötü sonuçların ardından çok geç olmadan şampiyonluk yarışına geri dönmeyi umduğunu söylüyor. İspanya yarışından bu yana kazanamayan Fin pilot şu anda şampiyonada üçüncü sırada yer alıyor. Raikkonen Macaristan GP sıralamalarında da kötü bir performans sergileyerek altıncı sırada kaldı.

Raikkonen son birkaç yarışın kendisi için zor geçtiğini kabul ediyor ancak işlerin normale dönmesini umuyor.

Problemlerin nedeni sorulduğunda Raikkonen "Bilmiyorum." diyor.

"Tabii ki, bizim için kolay değil, ancak bugün araç gerçekten kötü değildi. Pist dışına çıktım ve pist üzerinde kalamadım. Bu yüzden (aracın iyi olması) işe yaramadı. Zaman kaybettim, gerçek olan bu."

"Hayat bu, bir dahaki sefere daha iyisini yapmaya çalışacağız. Bir gün kesinlikle geri döneceğiz, umarım bu çok geç olmaz."

Raikkonen ayrıca son zamanlarda sıralamaların kendisi için kolay geçmediğini ve Macaristan’da bunu geliştirmenin zor olacağının farkında olduğunu da söyledi.

"Evet, bu her zamanki problem. Araç genelde yarışta benim için daha iyi oluyor. Sorun tek turda. Kullanılmış lastiklerle araç daha iyi oluyor. Bu yüzden yarışta araç daha iyi olabilir."

"Burada geçiş yapmak zor. Eğer önümdekiler hata yapmazsa önlerinde olmanın bir yolu yok gibi. Tek sorun bu ama yarışta neler yapabileceğimizi göreceğiz."

Fin pilot bugünkü kötü performansında kendi hatasının olduğunu da ekliyor.

"Gerçekten benim hatam olduğunu söyleyebilirim. Son turda dışarı çıktım ne kadar zaman kaybettiğimi bilmiyorum ama kesinlikle yardımcı olmadı. İlk turum da çok iyi degildi."

"Araç bugün çok kötü değildi ama ben gerçek turlar atamadım. Araçta kesinlikle daha fazlası var ama bugün olmadı."


Yorumlar

  1. kürşad  sertap avatarı
    kürşad sertap

    ee böyle bu işler!!

  2. ___IcE MaN___ F2oo8  avatarı
    ___IcE MaN___ F2oo8

    Ağla kardeş ağlaa…

  3. massa_kimi massa_kimi avatarı
    massa_kimi massa_kimi

    lanet olsun.ağlıcam olucak ıs deıl aglıcam.vallaha

  4. arkadaşlar cnnturk un kesintisiz yayını http://www.justin.tv/eurosport da.

    cnnturk un sayfasından açarsanız bildiniz gibi yarışın yarısında aziz üstelle futbol sohbeti dinlemeyin :))

    hem kotalı kullanıcılar için saniyede 250kb aktarım oranı gayet iyi.

  5. ___IcE MaN___ F2oo8  avatarı
    ___IcE MaN___ F2oo8

    BU muhabbet çok uzadı arkadaşlar ben daha fazla polemiğe girmek istemiyorum benim tek söyleyeceğim şey shumacher zamanındaki gibi tek pilot stratejisidir bizimkiler birbirleriyle yarışıyo olmuyo geçen ve daha önceki senelerde bu yüzden mc laren in düştüğü durumu gördük ben ferrari için bu durumun düzelmesini istiyorum . yarış başlıyo hadi ferrarilere başarılar…

  6. massa_kimi massa_kimi avatarı
    massa_kimi massa_kimi

    neyse bu kadar cok yer ısgal edıp sıvrı dılle sana yani kürşata cevap verdigim için özür diliyorum.daha olgun güzel bir uslupla yaklasabılırdım.ancak asla kıbır ıle yola cıkmayın.ve asla kendı fıkrınızı en ustun tutup bu dogurdur emeyın.herkesın dusundugu farklıdır.

  7. massa_kimi massa_kimi avatarı
    massa_kimi massa_kimi

    ve kımse cok para kaznıyor zuppe ondan nefret edıoruz tarzı bı laf solemedı.evvala olayları carpıtıp kendını haklı cıkarmak ıcın bu basıt numaraları geçelim.senın demenle bız o karaktere burunmuyoruz.bızde senın kadar kımıyı sevıyoruz.sadece dususun nedenın merak edıyoruz.evet eleştiriyoruzda kolay deıl dunya şampıyonnundan bahsedıyoruz.gormek ıstedıgımız daha fazlası.daha bı kac gun onca onu nasıl savundugumu farklı bır platformda anlatmıcam.konunun uzamasına gerek yok.ancak kımıyı sevsekde ferrari pilotuda olsa eleştirilmez hata yapmaz deildir.bıraz eleştiriye acık olun acık.

  8. ___IcE MaN___ F2oo8  avatarı
    ___IcE MaN___ F2oo8

    Yahu kardeşim adam doğruları yazmış diyorum ben bişey dediğim yok. Hız tuzağında massanın aracı gerçekten hızlı yani maksimum hız olarak massanın aracından daha hızlı araç yok. Tek pilota yönelinmesi gerektiğide doğru bence zaten ferrari hatayı burda yapıyor. Eskiden yıllarca mc larenin yaptığı eşitlik olayı şimdi bize bulaşmış durumda. Unutmayalım ki o yıllarda tek pilota yönelen ferrari hep başarılı oldu. massa da çok iyi bir pilot ilerde çok daha iyi de olabilir fakat bizim için şu anda raikkonen kariyeri açısndan daha öne çıkmalı ve geçen senenin son yarışlarında olduğu gibi ona yönelinip hem ferrari hem kimi şampiyon olmalıdır.

  9. massa_kimi massa_kimi avatarı
    massa_kimi massa_kimi

    bir kere kürşat kımse sanasaldırmıyor.cocukca seler yazarsan gulerız tabi.bi şey daha senn yazdıkların kesınlıkle dogru olamaz.ne demek ben dogruları yazdım.sen dogruların savunucusu musun.senın her yazdıgının dogru olma ıhtımalı mı var.o zaman yazdıklarım adına senden ozur dılıyorum.yorumlarına kesınlıkle katılmıyorum.yanlız sunu unutma dogru asla sneın dusunduklerınden ıbaret deıldır arkadasım

  10. kürşad  sertap avatarı
    kürşad sertap

    Gençler ben sadece gerçekleri yazdım ama sizin zorunuza gitti galiba bazı gerçekler tabi raikkonen e mc larendeki yıllarından gıcıklığınız var anlaşılan. massa mazlum çocuk raikkonen çok para kazanan züppe sizin gözünüzde bu. Bir yazı yazdım yazdıklarıma güldünüz alay ettiniz uydurmayla suçladınız. o da yetmedi bir arkadaş bana destek verdi şimdi de ona saldırıp sallıyosunuz bu olayları kişiselleştirmenin bir anlamı yok bunlar benim görüşlerim siz massa yı beğeniyorsanız bana katılmadığınızı daha saygılı bir biçimde belirtebilirdiniz. ben ferrari nin şampiyonluk için eskiden olduğu gibi tek pilot üzerine yoğunlaşması gerektiğini düşünüyorum. bunun içinde elinde çok kaliteli bir pilot var ama bunu kullanmıyorlar. artık bu konuyu daha fazla uzatmanın anlamı yok görüşlerime katılmıyorsanız bile daha saygılı cevaplar verin lütfen

  11. massa_kimi massa_kimi avatarı
    massa_kimi massa_kimi

    ayrıca sadece yarısa bakıp aa bu hızlı demıcezde ne dıcez.yarısa bakmıcaz f1ede bakmayalım sıralama antremana dimi.senın ıcın neye bakıp pılotları hızlı demek geçerlidir.sosyal yaşamlarında nasıl bir insan oldukları mı.yoksa cıkıp verdikleri dmeeçler mi?

  12. massa_kimi massa_kimi avatarı
    massa_kimi massa_kimi

    sen herkese saygı gostermıs gıbı kalkmıs ınsanların yazdıklarını kucumseyerek sadece kursat ve kendı yorumlarını begenme ruh halı ıcersınde konsuyorsun.insnaların kısılıgıne deişken deme curetıne sahıpsın.burda herkes fıkrını paylasır sen kaıtldıgını katılmadıgını olayları gorusunu aktatırsın.buraya gelıp ınsanar hakkında yorum yazma.huzuru bozma.bu kadar bıze laf sayıp saygıdan bahsetmende cok komık.kımseyı kandırma lutfen

  13. massa_kimi massa_kimi avatarı
    massa_kimi massa_kimi

    iceman kürşatın yazdıklarına bir bak sonra aldıgı cevaplara bak.sen ve senin gibi arkadaslar ancak kendı yazdıkları gıbı yazıları begenır.ancak kendı fıkrıne yatkın olanları begenır.karsısındakılerın gorusu onun ıcın saçmadır mantıksızdır.sadece doguryu kendı bıldıgı zannedıp(sankı hakkında ayet yada kanun varmıscasına)burda mıllete iletiler yazmaktadır.senın adında da anlaşıldıgı gibi sen sadece kimi fanı ve eleştiriye kapalı gerçekleri kaubllenemeyen bir fanatik arkadasşımızzsın.madem herkes görusunu yazıor sende katılmaıgın goruse daha uygun bır dılle yaklassan herkes ıcı nsevındırıcı olucak

  14. ___IcE MaN___ F2oo8  avatarı
    ___IcE MaN___ F2oo8

    Arkadaşlar ilk defa doğruları yazan bu işle ilgilenen bi adam yazı yazmış siz gözünüzdeki at gözlükleri yüzünden bunları görmemezlikten geliyosunuz pardon göremiyosunuz. Sadece yarışa bakıp aa bu hızlı şu yavaş demekle olmuyor. Adamın Kimi ve Massa ile ilgili yazdığı herşey doğru ama siz sanki uydurmuş yada yalan şeyler yazmış gibi davranıyosunuz ayıptır. Herkezin görüşüne saygı göstermemiz lazım. Analiz, araştırma ve takipçiliğine hayran kaldım kürşad sertap bende f1 i uzun yıllar takip eden biri olarak görüşlerinin doğru olduğuna inanıyorum. çünkü anlattıklarına şahit oldum. ama bence sen buraya hiç birşey yazma buradakiler her yarış değişken kişiliğe sahiptir 2 yarış sonra kimi yi yere göğe sığdıramazlar merak etme.

  15. massa_kimi massa_kimi avatarı
    massa_kimi massa_kimi

    kürşat yorumlarına sadece gülüyorum arkadaşım.bu kadar tek taraflı sadece kimi fanatikliğiyle olaya bakıp her defasında nasıl savunurum bir avukat gibi yorumlar yazıyorsun.yahu ne desteği.schumi massaya tam destek veriyormus.ilk 2yarıs ve ingiltereden sorna bi massaya yapılan saldırmaları suclamaları dusun.bırde son yarıslardakı perfonmansını.sen halen 1.pilot olsun olmasın massa ile bu iş olmaz diyorsun.olmuyorsa neden massa kımıden once suan kardesım.kımsenın massaya daha ıı araç verdigi ayrımcılık yaptıgı falan yok.aldıkları paradan ve geçen sene kımının dunya şampıyonu olmasından bu cok rahat anlasırılır.ferrari ekibi delirdi mi sımdı dunya şampıyonunu dıslasın yok massaya yonelsın falan fılan daha ıı araç versin.son derece mantıksız.öle olsa kımı bu sene nasıl kazanıcak 2yarıs 2pole.

  16. gilles villeneuve den beri bişeyler ters gidiyor..

  17. kürşat sertab, yerinde olmak istemezdim doğrusu.. hoş olsam da senin kadar uyduruk bahane bulamazdım takdir ettim yaratıcılığını. herkese 4-5 km. fark atan massa'nın f2008'i nerde? genelde kimi'nin aracı speed trap'lerde daha da hızlı gidiyor, kaldı ki bu aracın gücünden değil, yapılan downforce gibi ayarların sonucunda ortaya çıkan bir hız, karşılaştırma yapmak da son derece yersiz. sen kısaca ferrari'nin kimi'yi 1.pilot yapmadan kimi'nin felipe'yi geçmesi mümkün gözükmüyor desene! ne sen yorul lafı dolandırcağım diye, ne de biz uzun uzun okumak zorunda kalmayalım.. kimi'nin başarılı bir pilot olup zor günlerden geçtiği konusunda hemfikiriz, ama sebebini böyle atmasyon şeylere bağlarsan, burada bile raikkonen'i nasıl zeytinyağı gibi üste çıkarabilirim diye hesaplar yaparsan söylediklerin ayağına dolanır. daha gerçekçi yorumlarla buraları meşgul edersen yerinde olur. sen istediğini yaz kimse yemiyor bunları..

  18. kürşad  sertap avatarı
    kürşad sertap

    Zaten takım içinde de sorun bu raikkonen için shumi nin gözden çıkarılması shumi nin f1 e RAİKKONEN yüzünden veda etmesi. Bilmiyorum bu olayları ne kadar takip ediyosunuz fakat ferrari 2 kez dünya şampiyonu olmuş alonso varken raikkonen i takıma getirmesi raikkonen in o an yarışan shumi den sonraki en iyi pilot olduğunu göstermiyormuydu? Shuminin veda konuşmasını hatırlamaya çalışın ((Ben bırakıyorum; artık massa içinde işler netleşmiş oldu böylece…)) dediğinde shumi f1 i bırakmasaydı massanın o takımdan gideceği anlaşılmadımı? işte bu yüzden şu anda takım içinde olan shumi bütün desteğini massa ya vermektedir aynı zamanda shumi yi tanıyan ve onu çok seven teknik ekip te aynı şekilde. Bu takımın shumi zamanındaki gibi tek pilota çalışması lazım o da tabiki KİMİ RAİKKONEN olmalıdır. Sorun ferrarinin patronunda değil ki kiminin aldığı paralardan bahsediyosunuz; Sorun takımın kendi içinde. Bu hafta sonu Raikkonen hata yapmış olabilir ama 1. giderken egzostu raikkonen mi kopardı,hamiltonla farkı 1 saniyenin altına indiren raikkonen in lastiklerini niye değiştirmez bu takım. Ben burda takıma özellikle yapmıştır demiyorum fakat tek sorun raikkonen değildir arkadaşlar. GEÇEN SENEKİ PUANLARIDA saçmalayarak toplamadı bu adam. hatta dayanıklılığıyla ünlü ferrari hatırlayın bakalım geçen sene dayanıksızlığı yüzünden kimi ye kaç puan kaybettirdi. Geçtiğimiz yarış güvenlik aracı sırasında pite gelen raikkonen massayı bekledikten sonra 12. çıktığı pistte kubica ve alonso yu geçerek yarışı kaçıncı bitirdi hatırlayın bakalım; bu maksimum çıkartmak değilmidir arkadaşlar. Yoksa hamilton a pist üzerinde altında toro rosso nun aracı varmış gibi komik bir şekilde geçilmekmi oluyor maksimum u çıkarmak :)((MASSA)) Yoksa kimiyi takip ederken 6 saniye farkı yedikten sonra virajda kontrolü kaybedip altındaki FERRARİ yi kum havuzuna saplayıp yarış dışı kalmakmıdır 🙂 ((MASSA)) maksimum u çıkarmak… Kiminin şu an iyi pilot olduğunu kanıtlaması için massayı alt etmesi gerekmiyor bence takımın bir an önce kimi nin üzerine yoğunlaşıp dünya şampiyonluğunu koparması lazım. bu iş massa ile olmaz.

  19. massa_kimi massa_kimi avatarı
    massa_kimi massa_kimi

    ve burda benım gıbı dusunen ınsanlar var.hatta dunyada belkı mılyonlar var.ferrari taraftarlı ve baska takım taraftarlarının yorumlarınıda okudum onlarlada konustum.farklıda dusunen cok.ancak başka f1 dökumanlarında bile hatta serhan acarla söylesıde bıle oda bunu dıle getırdı.yanı ınsallah donerde ben mahcup olurum.yeterkı ferrari massa kımı kazansın.

  20. massa_kimi massa_kimi avatarı
    massa_kimi massa_kimi

    bu arada vedat ben artık rahat olamıyorum.kimide aynı senın gıbı habıre rahat ol dior zaten.sen böle rahat olmaya devam et sene sonu ham alır götürür kardeş.ayrıca sen gril yada gerilme pek umrumda deil.kimsenıın sınırını bozmak ıcın yorum yazmıyorum.duygularımı dusuncelerımı paylasıyorum.sevdıgım bı pılot.asla nefret etmıyorum.ama ınancımı yıtırıyorum oke bunuda idrak et

  21. artık zaten hiç bir şey ummadan izliyorum yarışları, sıralamaları.. çok sıkıldım.. geri dön Kimi…

  22. Raikkonen'i almak için Schumacher'i gözden çıkaran takım Ferrari değilmiydi? Daha 1 hafta önce çıkıp "Burası evim gibi" diyende Kimi'ydi. Şimdi neden sorun "Ferrari'nin Kimi'yi dışlaması" oldu birden? Açıkça çıkıp söyleyin işte "Raikkonen saçmalıyor" diye bahaneler üretmeye gerek yok.

  23. kürşad sertap ancak bu kadar olurdu bir yorum. tebrikler. ferrari zaten kimiyi sevmediği için bir yılda 45-50 milyon dolar para veriyor. massada 15 falan sanırım 😀 neden pilotunuzun zayıflıgını kabul etmezsiniz bilmem. 12.likten 15.lik vs geriden başlayıp önde bitirme işleri geride kaldı artık. normal koşullarda çok zor görüyorum. siz de artık motorların dondurulduğunun devirinin sınırlandırıldığının, o eski günlerin olmadığının farkına varın.

    kimide bir sorun var 2 yarıştır. evet ferrarinin aracında da var ama maksimumu çıkarmak pilotun elinde. massa gibi olabilir en azından

  24. yalçın gezgin avatarı
    yalçın gezgin

    dün üzülerek sıralama turlarını izledim.Sanki kimide bir şeyler eksik. Sıralamalarda kaçtır hep massaya geçiliyor.Yarışlardada öyle. Şanssızlıkta var tabi ama.Kazanma arzusu gitmiş gibi görünüyor.yine kimi sana başarılar.Göster kendini diyeceğim ama bu pist geçişede uygun değil.

  25. Bir olaya fanatiklik yüzünden at gözlüğüyle bakmak nedir nedirse direkt senin yazıyı örnek veririm kürşad sertap, yani kimi yavaş ama sorun takımda massa hızlı araçla bile herkese geçiliyor… Kimi hızlıyken massa hızlı araca rağmen ona geçiliyor, kimi şahane kimi muhteşem kiminin düşmanları var. Ondan böyle:)yavaş biraz yaa

  26. kürşad  sertap avatarı
    kürşad sertap

    Arkadaşlar herkez kimi ye yükleniyor, fakat sorun onda değil takımda. zaten kimi de bunun için sorunu bilmiyorum diyor. daha önceki açıklamalarında da söylemişti sadece yarışmak istiyorum ama bu f1 in içinde dönenler devam ederse f1 i bırakacağım diye, anlamadınızmı hala. Ferrari nin içinde kimi yi istemeyenler var. massa ya devamlı torpil geçiliyor zamanlara değil her yarış en hızlı araba kimin altına veriliyor ona bakın; tabiki massa en hızlı araç hep onda şampiyonluğa oynayan bütün arabalara 4-5 km fark atıyor (mc laren den de hızlı) buna rağmen kimi en hızlı turları atmayı başarıyor massa neredeyse kimiyle kafa kafaya gidiyor mc larenlerede geçiliyor aynı araç kimiye verilse herşey farklı olabilirdi ama ferraride hep yanlış araç yanlış kişinin altında. Kimi yıllarca nasıl bir pilot olduğunu bize kanıtladı mc laren de 13. başlayıp 1. bitirdiği 12. başlayıp 3. bitirdiği yarışları unutamam fakat başta efsane pilot shumi olmak üzere takım massa ya çalışıyor kimi bu takımda istenmiyor o kendisi bişeyler yapmaya çalışsada tek başına olmuyor tabi. Geçen seneyi hatırlayın son yarışlarda başka şansı kalmayan ferrari kiminin altına mükemmel araç verdi ve kimi de son yarışların hepsini domine edip dünya şampiyonu oldu. Bu takım kiminin üzerine çalışmazsa ilk pole pozisyonunu ferraride kazanmış ilk yarışını ferraride kazanmış geçmişinde başka f1 tecrübesi olmayan ve kimi yi çok kıskanan massa ya hala kıyak yapılmaya devam ederse dünya şampiyonu hamilton olur ve kimide f1 i bırakır.

  27. massa_kimi massa_kimi avatarı
    massa_kimi massa_kimi

    asla kımıden nefret etmıyorum.sadece ona ınancımı yıtırıyorum.

  28. 2006 yılınca schumacher yağmurlu yarışta, ipe dizer gibi adam geçiyodu bu pistte, geçilmez diyenlere inat. ama ona da boşuna yağmur adam demiyorlar:)

    aslında zorlama ataklarla bu pisttede gayet güzel araba geçiliyor.
    schumi monacoda dahi 8 taneye yakın araba geçtiğini hatırlıyorum 2006 da o kadar aykırı bir pistte.

    yeterki pilot kendini şartlasın. ama kimi nin bunu yapacağını zannetmiyorum. o kadar hırs yapmıyor, geniş bir kişiliğe sahip çünkü…
    schumacherdeki hırs kimi de olsa her sene açık ara performansını konuştururdu..
    ama ne yapalım bekliyoruz hala kimi den o deli günlerini…

  29. ecrin deniz avatarı

    geçiş yapmak zor…kirli taraftan start alacak… nası olcak bu iş?:) umarım şans faktörü yanında olur!( pek yanında da olmas ama:))

  30. Gökhan EROĞLU avatarı
    Gökhan EROĞLU

    kimi burdaki yorumları okusa o buz adamdan eser kalmaz ve kalan yarışların hepsini kazanır valla::::)))

  31. vedat yeşilsancak avatarı
    vedat yeşilsancak

    massa_kimi massa_kimi…arkadaş bi dur ya bi nefeslen ya kimiye karşı bi nefretin bişiyin mi var biraz raat ol ya snn yorumu okurken bn sıkıldım ya sn raat ol arkadaşım birazcık adamı da fazla gerion ii kimi snn yorumları okuyup çıkmıo yarışa:)))

  32. massa_kimi massa_kimi avatarı
    massa_kimi massa_kimi

    durmadan aracı gelıstırıcez hataları bulmak lazım.neden gerıde kaldık bilmiyoruz.çok verimli bi gundu aracın dengesı oldukca ii sorna kötu.biz kendı parcamızı yaparız sonra örs kapagı.yanı ne oldu sana kımı.nerde o şampıyon.geçen yıl nasıl kastın mucıze yaptın.bu sene ama ham iice oturdu rayına.momentumu yakaladı.ayrıca sezon basındakı hatalarını yapmıyor.ve mclaren cok gelişti.geriden öne geçtiler.nasıl şampıon olucksın

  33. massa_kimi massa_kimi avatarı
    massa_kimi massa_kimi

    eskiden çok sever inanırdım bu adama.şuraya bak bi kez şampiyon olup sonra bırakmak ıstıyorum sıkıldım,farklı sporlar gibi laflar ediyorsun.ferrari zıplama tahtası değil.senin kariyerini zevk için harcıyacağın bi yer hiç değil.kimi arkadaşların saldırması umrumda değil.artık görün ya.massa tek umudumuz.yaparsa artık o yapar bişeler.

  34. massa_kimi massa_kimi avatarı
    massa_kimi massa_kimi

    bıktım artık hep aynı laflar.sürekli bilmiyorum anlamaya calısıyoruz veri topluyoruz.ya yarısmıcaksan bırak git buz hokeyi oyna kimi.ralli yap.ama bizi kahretme.8yarıstır nerde bu adam.hep sorun yasıor dımı dogru

  35. Gökhan EROĞLU avatarı
    Gökhan EROĞLU

    kimi genelde diğerlerinden hep fazla yakıla başlamıştır yarışa .bu seferde öyle olcaktır diye düşünüyorumm. ve kiminin demeçlerine bakılırsa yarın agrasif bi yarış sergilicek inşallah böyle umut ediyoruzz

  36. burada en büyük bilmece yakıt yükleri. hangi aracın ne kadar yakıt aldığını bilmediğimizden tam olarak sıralamalarda kim avantaj sağladı anlayamıyoruz. bunu anlayabilmek için ilk pitstop ları merakla bekliyorum eğer kimi 2 tur gibi kısa bir oranla geç girerse, aracı gerçekten kötü kullanmaya başladı diyebilirim.
    en çok merak ettiğim konu ise ferrari ve mclaren in hangi aracında ne kadar benzin yükü olduğu…
    inşallah yarın güvenlik aracı girmez de ve kim hakederse o kazanır.
    dürüstçe söyleyeyim lewis i her ne kadar sevmesemde hakkını vermek gerek aracını iyi yönetiyor.

    kimi nin artık saldırmasını temmeni etmekten başka birşey geçmiyor içimden. her yarış ayrı bir karamsarlık….

  37. ''Problemlerin nedeni sorulduğunda Raikkonen 'Bilmiyorum.' diyor.''
    işte harika olan bu:)

  38. Sana sayarım şimdi Ferrari'nin tarihini hayal kırıklığına uğrarsın. Ferrari'yi sadece son 8 yılı ile değerlendirmeyin.

  39. AbuzerKanliKavakli  avatarı
    AbuzerKanliKavakli

    ferrari geçen hafta dışında hiçbir zaman geride olmadı macca denen takımdan olmayacaktırda zaten

  40. vedat yeşilsancak avatarı
    vedat yeşilsancak

    araçta kesinlikle daha fazlası var bile bnm için yeterli bi söz bn hala bazılarının aksine yarışı kazanacağımızı düşünüorum(ham 1-2 beklio) bu yarıştan ferrari adına en az 13 puan bekliorum araç kötü diil bnu yarn göstereceklerdir..

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir