Trulli "Glock Bu Sonucu Tamamen Hak Etti"

yazar:

kategori:

Jarno Trulli, yarışı 2. sırada tamamlayan takım arkadaşı Timo Glock’un bu sonucu tamamiyle hak ettiğini düşünüyor.

Trulli genel olarak sıralamalarda hızlı olmasına rağmen Hungaroring’de takım arkadaşının gerisinde bir grafik çizdi ve yarışı ancak 7. sırada tamamlayabildi.

Ancak Toyota buradan 10 puan kazanarak evine dönüyor.

Trulli "Bizim için çok iyi bir sonuç ve 10 puan markalar şampiyonası için mükemmel. Timo için mutluyum çünkü çok iyi bir hafta sonu geçirdi ve bu sonucu tamamiyle hak etti. Sıramalarda yaşadığım sorunlara rağmen benim için de durum daha iyi olabilirdi. Bugün hızlıydım ancak istediğim kadar zorlayamadım çünkü tüm öğleden sonra trafiksiz sadece bir temiz turum oldu."

"İlk başlarda bir pozisyon kazandım ancak burada geçiş neredeyse imkansız. 2. pit stop sıralarında Lewis’in arkasında takıldım ve beni fazla tuttu. Yine de böylesine güçlü performans gösterdiğimiz için mutluyum ve umuyorum ki bu iyi performansımızı koruruz ve böyle güzel sonuçlar almaya devam ederiz." dedi.


Yorumlar

  1. alonso kibrini yenmeli diyorsunuz ama alonso o açıklamaları yapabildiği ve o agresifliği sayesinden alonso oldu 🙂

  2. tamam alonso süper biri zaten egoistliğin e si yok.. okadar demeç verdi birindede laf etmedi..

  3. ayrıca o önemsemiyorum sözüyle renault un hala 2. olabilecek kadar gelişmediğini düşündüğünü söylemek istedi. yani renault çok geliştide 2. oldu anlamını çıkarmıyor. çünkü bu iyi bir performans sonucu gelen bir sonuç değil tamamen şansla gelen bir sonuçtu yani. neyini önemsesin bu sonucun.

  4. Alonso ne diyeceğini çok iyi bilen bir pilot.eğer alonso piquet için sonuna kadar hak etti deseydi bende dahil yarışı izleyen herkes gülerdi yani. çünkü hak edilmiş bir sonuç değildi yani.

  5. Evet alonso da böyle açıklamalar yapsa keşke kibrini yense nelson 2. olduğunda önemsemiyorum gibi bir açıklama yapmıştı bumudur takım arkadaşlığı ya..

  6. onur aybars avatarı

    Aferin be Trulli… Bu açıklamaların bir benzerini keşke geçen hafta eski takım arkadaşın da yapabilseydi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir