Resmi Duyuru: Ve Brawn Honda'da

yazar:

kategori:

Bu sene Nisan ayında Honda ile temaslarda bulunduğu yönünde haberler çıkan Ross Brawn, yoğun görüşmelerin sonunda Japon takımı ile anlaştı.

Brawn, Ferrari ile 10 senelik çalışmalarının ardında izne ayrılmıştı.

Honda; takım aracının tasarımı, üretimi ve mühendislik çalışmaları ile ilhili tam anlamıyla sorumlu olduğunu belirtti.

Brawn, takımın Baş Yöneticisi olarak görevine devam edecek olan Nick Fry’ın yanında yer alacak.

Brawn: "Honda Racing F1 takımına katılmaktan dolayı çok heyecanlıyım. Honda’nın Formula 1’de gururlu bir mirası var ve takımın potansiyelini değerlendirmek için yardımda bulunmak sporda benim için harika bir meydan okuma olacak."

"Takım, geleceğini göz önünde bulundurması ve insanlarla birlikte birinci sınıf mühendislik kaynaklarını yerli yerine koyarak arzularını başarmak için iyi bir zaman harması nedeniyle zaten harika bir iş çıkardı. Bazı çok yetenekli olduklarını bildiğim insanların yanında, Honda’yı tekrar kazanma yoluna sokmaya yardım etmeyi dört gözle bekliyorum"

Nick Fry: "Geçen altı ayı aşkın zamandır ana görevlerimden biri, Honda Racing F1 takımına yeni yetenek çekmekti ve aerodinamik, tasarım, mühendislik, pazarlama alanlarında ve yarış takımında kilit bir atama gerçekleştirdik."

"Ross Brawn’ın takımımıza katıldığı yönündeki bugünkü duyurumuz; yenileme çalışmaları, güçlü ve azimli bir takım canlandırmak için tatmin edici bir sonuç. Açıkçası Ross’un hiç bir talimata ihtiyacı yok"

"Formula 1’de onun dünya şampiyonlukları kazanma tecrübesi, Honda’yı şampiyonluk mücadelesinin içine geri döndürmek için arayışlarımız nedeniyle önemli olacaktır ve bunu başarmak için birlikte çalışacak olmaktan memnuniyet duyuyorum"

Brawn, Honda’daki çalışmalarına 26 Kasım’da başlayacak.


Yorumlar

  1. inş bu transfer ortamı biraz daha rekabetçi hale getirebilir. bildik tatlardan yeni lezzetlere doğru.hayırlı olsun.

  2. Inanilir gibi degil, nasil sok oldum anlatamam, Ferrari olmazsa Toyota`ya gider dusunmustum, Bu durumda Alonso bile Honda`ya gecebilir. Uzuldum cunku Ferrari`nin Raikkonen`in basinda gormek isterdim, sevindim bir takim daha iddiali konuma gelebilir, Button icin cok iyi bir sans bence..

  3. ne alonso, ne de başkası. en büyük bomba brawndan geldi, çok şaşırdım.

  4. ne alonso, ne de başkası. en büyük bomba brawndan geldi, çok şaşırdım.

  5. anti-alonso avatarı

    aynen bnde şok oldum bütün sene gelmesinin ne kadar ii olacağıyla ilgili şeyler yazdım sitede ama şu işe bak resmen sersemledim..ama bi taraftan da seneye keyiflenecek o da var o yüzden de üzüntümü biraz bastırıorum ama ross allah cezanı verecek:))

  6. oha!şok oldum! hani dönckti ferrariye :S

  7. İnşallah honda başa güreşir.button da kendini ispatlar

  8. Ben sonraki açıklamaların alonsonun honda'ya nasıl geçeceği yönünde beklentiler olacağını düşünüyorum . ŞAşırmam bu saatten sonra olanlara

  9. ben şaşırdım ve birazda bir buırukluk oldu. güya ferrari ye gelirim demişti. bari yanıltmayın insanları. bu haberden sonra alonso spyker a geçti deseler şaşırmam

  10. ister misin alonso hondaya gitsin 😀 ama honda pilotlarını açıklamıştı.

  11. aslında biraz şaşırdım bu habere.. ama yine de önümüzdeki yılın çok çekişmeli geçeceğini gördüğüm için bir bakıma güzel oldu..

  12. kim ne derse desin eğer casusluk skandalı ortaya çıkmasaydı 2008 de honda şampiyon adaylarından biri olurdu kesinlikle. ve ross un yanında stepney ile coughlan da honda da olurlardı. bilmem anlatabildimmi? belkide bütün bu olanlara rağmen yinede hondaya giderler 🙂

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir