Örs Motor Kapağı McLaren'in Önceliği Değil

yazar:

kategori:

Martin Whitmarsh’ın bildirdiğine göre McLaren takımı gelecek birkaç yarış içinde örs motor kapağını kullanmayacak. Takımların çoğu pazar günü gerçekleştirilen Macaristan Grans Prix’sine bu motor kapağı ile çıkmayı tercih etti ancak McLaren bunun paketi yeterince geliştirmediğine karar verdi ve kullanmadı.

Whitmarsh yaptığı açıklamada: "Motor kapağını Almanya Grand Prix’si hazırlıklarında Hockenheim’da test ettik. Planlanan hedef aracın yol hassasiteyini geliştirmekti. Ancak biz bunu telafi edecek, başka bir avantaj sağladık."

"Açıkça görebildiğiniz gibi bu büyük bir parça ve çapraz rüzgara karşı özellikle hassas. Aracımızın zaten yeterince doğru yolda olduğunu hissettik ve örs kanatla denemelere devam etmek bize yeterli derece performans sağlamayabilirdi. Aslında, bu bizim şu anda öncelik verdiğimiz bir şey değil." diye konuştu.


Yorumlar

  1. Citafettin tamam ,pardon yorumum için ama ilk yorumlara baktığımda direk serkan kılıç ın yorumunu okuyunca biraz sinirlendim ayrıca bu konuyla ne alakası var.
    ayrıca geçen senede biz öyle diyorduk alonso yada hamilton şampiyon olur diye ama kimi oldu

  2. muratcan gozmen
    Dostum bu sene sıralamaya bakarsan bizim iki pilotumuz birinciliğe oynuyor sizin ise bir neticede ferrari kesinlikle 1. olur böyle giderse
    he bilmem bundan sonra heiki aralıksız podyum alırsa… 1. olursunuz
    senin yaptığın yorumu ben mclaren için yapsam "nedir bu mclaren önyargınız" dersiniz…

  3. Kimi Raikkonen kullanmıyacaz bilader diye açıklama yapmıştı ardından kullandılar Ferrari… Böyle bir olay olur ihtimal var.

  4. kimi ve ferrari simdiye kadar en hizlisi bence.. 11 yarisin 7 sinde kimi en hizli turlarin sahibi
    nedense siralamaya hep 3-4 turluk fazla benzinle cikiyor ve 1 pit stoplara kadar fark acilior . yaris kanzanmak zor böyle . lewiste iyi bir pilot gp 2 de hep onu tutardim simdi is deyisti (kara insanlara biraz sempatim var) :)))

  5. "ferrari şampiyyon olucak öyle yada böyle" demişsin doğru anca fiayla şampiyon olabileceğinizi kabul etmişsin.
    öyle yada böyle=pist içi pist dışı

  6. mc laren ayrıca tam pilotların kaskı ile hava girişi olan yerin arasında farklı bir parça vardı ben mi yeni farkettim yoksa bu gp de yeni mi geldi bu..
    ayrıca bu sene takımlarda kesin ferrari şampiyon olucak..

  7. İyide aracı limitlerinin üzerinde pistteki çoğu pilot sürebilir. Bu kadarda abartılacak bir özellik değilki. Zor olan limitte sürmek, ne üzerinde ne altında.

  8. Aracı sürekli limitlerinin üzerinde süren 1 fasa-fiso :))

  9. ogun savaş avatarı

    Lewis anlaşılan herkezin sinirini bozuyo özellik le ferrarinin 😀

  10. teoman iskender avatarı
    teoman iskender

    sercan :))) fazla ucmusun yavas gel su an lider kim samp ol öyle konus fasa fiso ne demek tamam kimiyi seviyorsun da baskalarina camur atma senin sevdigin pilot sende kalsin sezon sonunda da buralarda ol hatirlatayim sana bu yazdiklarini…..

  11. sercan kılıç avatarı
    sercan kılıç

    mclaren yavaş kapak değil ferrari şampiyyon olucak öyle yada böyle neede olsa kimi var ferraride bu bile yeterli bir neden lewis veya heikki fasa fiso

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir