Dennis, Ferrari'nin Canlanmasından Endişe Duymuyor

yazar:

kategori:

McLaren patronu Ron Dennis, Macaristan’da Ferrari’nin yeniden canlanmasından endişe duymadığını dile getiriyor. Güçlü performans gösteren Ferrari’de yarışın bitimine üç tur kala Massa’nın motorunun patlaması, McLaren pilotu Heikki Kovalainen’e ilk galibiyetini getirmişti.

Almanya’daki kabusun ardından Macaristan’da Ferrari’nin sergilediği performansa rağmen, Dennis endişe duyulması gerektiğine inanmıyor.

Macaristan’da Ferrari’nin bu kadar iyi olmasını bekleyip beklemedikleri sorulduğunda Dennis "Tamamen öyle olduğunu düşünmüyorum. Massa iyi bir yarış çıkardı ama Kimi tam olarak güçlü değildi." diyor.

"İlk viraj insanlar Massa’nı önde olduğunu ve kimin ikinci olduğunu gördüler. Ancak biz yakıt startejisine odaklandık ve daha uzun bir ikinci bölüm geçirerek son pit stopta onu geçmeyi planladık. Lastikteki sorun stratejimizi engelledi ama Lewis’in kazanacak hıza sahip olduğunu düşünüyorum."

Macaristan’da konuşulan konu Massa’nın hızı olsa da, Dennis şampiyonadaki mücadelenin hâlâ açık olduğunu söylüyor.

"Güven zayıflıktır. Her yarışı olduğu gibi geçirmelisiniz. Kimsenin rekabetçi bir şampiyona geçirdiğimiz konusunda bir şüphesi olduğunu sanmıyorum ve Ferrari ile aramızda yakın bir mücadele olacak."


Yorumlar

  1. görkem yılmaz avatarı
    görkem yılmaz

    ferrari'nin üç kağıt yapıp yapmadığı daha açıklanmadı bilginize sunarım.

  2. teoman iskender avatarı
    teoman iskender

    ne canlanmasi yaf motor patlat pit stop da üc kagit yap adamlarin bitdiginin resmi bu :))

  3. massa kazansaydı bunları dıcek mıydın donnn dennis:)

  4. Dilekçe örneği gibi açıklama, her açıdan farklı olmak muhteşem bir duygu.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir