Schumacher, Monza'da Testlere Katılacak

yazar:

kategori:

Alman basınında çıkan haberlere göre Michael Schumacher, bu ayın sonlarında Monza testlerinde İtalyan ekibe katılacak ve test gerçekleştirecek.

Schumacher’in Monza’da test yapacak olması ile ilgili konuşan 23 yaşındaki İngiliz pilot Lewis Hamilton, efsanevi Alman pilotla aynı pisti paylaşmanın kendisi için sorun olmayacağını söylüyor.

"Michael’in Ferrari’deki varlığının bizim için bir iltifat olduğunu düşünüyorum. Onunla aynı anda pistte olmak harika olur. Bunu sadece bir mücadele olarak görüyorum."

 


Yorumlar

  1. kimse hastalanmasın kardeşim ya aaa:)

  2. Şener  SALİH avatarı
    Şener SALİH

    Görüyorumki çoğu arkadaş benimle aynı fikirde fakat bazıları bu temenniyi istemekle beraber dile getiremiyor :))

  3. Ben Hakkinen'i isterim şahsen… O da gelsin katılsın testlere. 🙂

  4. umarım aracı geliştiriz.son fark pek fazla deildi.yanı ıngıltere ve almanyaya oranla daha azdı.hatta trafıgınde etkısı ıle 0.25 sanıye vardı ama zaten massa 1tur hafıftı yıne aynı fark cıkıcaktı.örs kapagı ıse yaramıs gıbı.aracı belkı suspansıyon belkı kanatlar olarakta geliştirebiliriz.bundan oncekı guncellemede side podlar barge boarda daha sıkı hale getirilmişti.umarım bızı tekrar rekabetçi eski özlenen ferrari halıne getirirler.mclaren her pistte iddaalı.epey geliştirmişler aracı.

  5. gurcan hezer avatarı

    testlerde mclaren ile ferrari arasındaki fark 0,5-0,7 sn.. 😉

  6. teoman iskender avatarı
    teoman iskender

    sennayi da istiyoruz :)))

  7. şener çok şey istemişin yaa gerçi monzaya öle bişi denk gelse süper olurda harbi yaa bende istiyorum 🙂

  8. mika hakinen i de istiyoruz

  9. shumıyı bır daha gormek ımkansız gıbı bırsey.zaten sozunden donmeyecegını sandıgım bırısı.neredeyse 40yasına geldi.hadı bunları geçtimde.geçicekse seneye geçsin bizim pilotlardan birinin yerıne.kımsenın rahatsızlanmasını gormeye gerek yok.cunku schumı senın dedıgın gıbı bu sekılde gelse bıle 0puanda olucak.kalan 7yarıs şampıyonluk şansı ne olucak.halen süper bir pilot olabilir ama böle bir yorum kabul edilemez.

  10. yahu şener öyle dilek mi olur.kaldı ki 2pilotta şampiyonada şansları var ve dünya şampyonlugunu istiyor.şimdi massa yada kimi hastalansa yerine direk test pilotu geçer ayrıca.2tane test pilotu var marc gene luca badoer.ve kaldı ki birisi 1-2yarıs yarısmıcak duruma gelse massa-kimiden şansını kaybeder.neden ferrari pilotları rahatsızlansın.ozaman hamılton rahatsızlansın laf mı bu sımdı

  11. daha önce yanılmıyorsam kış testinde ufak farkla ham öndeydi.ancak bu pek bişe ifade etmiyor bence.önemli olan araçlar arasındaki farkison durumları görmek.yani pilotlar burda birbirlerini geçmekten ziyade yeni verileri deneyip güncelleme yapıyor.her zaman michaele ihtiyacımız var.aracı belki geliştirmede diğerlerinden daha faydalı olabilir.

  12. senna guven avatarı

    lewis ile michael ın derecelerine aynı tabloda bakmak çok heyecan verici olacak..sanırım ikinci kez olucak..

  13. forzaferrari avatarı

    çok özledik bee:( lisansı olmadan çıkabiliyomu yarışlara falan acaba?

  14. evet valla görebilsek pistlerde ne güzel olurdu:)

  15. Herhalde kötü giden yarışların ardından işimiz Şumiye kaldı diye düşündüler,şaka tabi elbette Şuminin test yapması her zaman iyidir.Ferrari çok büyük ve değerli bir takım ve bir Mclarenci olarak iyiki var diyorum Ferrari için.Rekabet çok güzel…

  16. özlüyoruz schumi seni kırmızı kaskı görmek istiyor gözlerim her yarış ama olmuyor olmuyor 🙁

  17. Öyle bişi olsada dünya gözüyle bi kere daha yarıştığını görsek şu adamın.

  18. Şener  SALİH avatarı
    Şener SALİH

    Bir hayalini daha yaşayacak demekki gönlüm bu yıl ferraride bir pilotun ve test pilotunun rahatsızlanması(önenmli olmamak koşulu ile) ve schumacherin bir yarışta yarışması

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir