Heidfeld'in Referans Noktası Kubica

yazar:

kategori:

Nick Heidfeld, bu yıl BMW Sauber’de en iyi sezonlarından birini geçirmiyor ve çoğu kez takım arkadaşı Robert Kubica’nın gerisinde kalıyor. Ancak Alman pilot, takım arkadaşının bu performansının kendisi için harika bir referans sunduğunu söylüyor.

Heidfeld, "Bu sezon, araçtan maksimumu alma konusunda kesinlikle problemlerim oldu. Ama Robert’ın elde ettiği verilere sahip olmak yararlı oluyor. Ayrıca yarış performansımın Robert’ınki ile benzerlik gösterdiğini görebilmek de güzel. Şu anda, onu kendimi değerlendirmek için bir referans noktası olarak görüyorum." diyor.


Yorumlar

  1. evet heidfeld'de hırs yok tamam nazi kampına götürsen orda da deli gibi çalışır:) ama olmadı mı olmuyor bazen..

  2. sinan  bilir avatarı

    ben öyle çok hırsa gerek olduğunu düşünmüyorum.raikkonen çok hırslımıydı sence geçen sene şampiyon olurken 🙂 ? hırslıysanız orta sıralardaki bi takımda savaşırken işinize yaraayabilir her puanın dahada kritik olduğu yarışlarda zorladıkça zorlarsnız.ama herşeyin fazlası zarar tabi.bence heidfeldin hırstan çok hızlı bi arabaya ihtiyacı var.çalışkan,hızlı ve istikrarlı bi pilotun çokta hırsa ihtiyacı olduğunu düşünmüyorum.hızlı bi araba şampiyonluk için yeterlidir kanımca 🙂

  3. Çok doğru söylüyorsun kişiliği ve duruşu mükemmel. Hatta şuanda varolan pilotların %90 ından daha hızlı bir pilot. Ama şampiyon pilot özellikleri yok hırs yok. Heidfeld bu özelliklerine hırs eklesek o zaman şampiyon olabilirdi belki.

  4. sinan  bilir avatarı

    Ayrıca kubica benim için referans noktası ve çok iyi bir sene geçiriyor demeside nekadar kişiliğinin oturduğunu ve komplekssiz olduğunu gösterir.griddeki çoğu pilot ben 1 numarayım havasındayken puanlarda çok geride olmamasına rağmen heidfeld, kubica benden iyi diyebiliyor.varsın kötü sene geçirsin seneye açılır.BMW nin ve oonun gerçek taraftarları onun hep arkasında.

  5. sinan  bilir avatarı

    hemen astınız adamı ya.heidfeld kubicadan daha çalışkan bi pilot.bunu f1 racing takip edenler bilir.hatta belkide griddeki en çalışkan pilot.birtek bu sene sorun yaşadı heidfeld ondada şansına kariyerindeki en hızlı araç denk geldi.heidfeld seneye kendini gösterecektir.ben kubicayı geçecek veya illede şampiyon olacak demiyorum.ama bu sene bazı yarışlarda gösterdiği 2. sınıf pilot görüntüsünden kesinlikle sıyrılacaktır.

  6. ben kubicayı çok seviyorum adam gerçeğe gerçek konuşuyor arı gibi çalışıyor amacı daha iyisini elde edebilmek valla heidfeld şampiyon olamaz ama kubicaya biraz daha iyi araç verseler deli gibi çalışır kazanır:)

  7. Heidfeldde şampiyonluk hamuru olmadığını bu verdiği röportajdan bulabilirsiniz. Çok severdim ama ne yazıkki şampiyon olabilecek bir pilot değil. İsterse bilmem kaçtane araç geçsin bi kerede.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir