Williams Hisselerini Satmayacağını Söylüyor

yazar:

kategori:

Formula 1 gridindeki en eski isimlerden biri olan Sir Frank Williams, takımı satmak gibi bir planının olmadığını söylüyor.

Williams’ın birçok eski rakibi yerlerini büyük otomobil üreticilerine kaptırırken, Ron Dennis de takımın bir bölümünü Mercedes-Benz ve Bahreyn’li hissedarlara sattı. Ancak Frank Williams, önümüzdeki birkaç yıl içinde takımı satmak gibi bir niyetinin olmadığını söylüyor.

Takımın İrlandalı Baugur grubuna satılacağı söylentilerini yalanlayan Williams "Hisselerimizi satmayacağız, Williams adı Formula1’de kalacak." diyor.

Ayrıca Williams, bu sezon GP2 serisinde görev alan ve Williams’ın Grove’daki merkezinde bir ofisi olan, oğlu Jonathan’ın görevi devralacağı söylentilerini de kabul etmiyor ve oğlunun bu iş için fazla iyi olduğunu söyleyerek gülümsüyor.


Yorumlar

  1. işte gerçek formula 1 sevdalısı Sir Frank Williams

  2. f1 de starttan önce takım yöneticilerini gösteriyorlar diyorum bu adamlar nasıl kalp krizi geçirmiyor ben evimde ölüyorum:)

  3. İşte gereken açıklama bu, zamana ve şartlara inat.

  4. merak edıom yha ben bıle start anındakalbim duracak gıbı oluyo bu adam nasıl kalp krızı geçirmıyo anlamıyorum yha bırak artık frank 😀

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir