Red Bull 2. Günü Erken Kapattı

yazar:

kategori:

Jerez’de gerçekleştirilen testlere kötü başlangıç yapan Red Bull için durum ikinci gün de pek iyi değildi.

Dün arka süspansiyonlardaki yanlış kurulum nedeniyle uzun süre pitte bekleyen Red Bull ve Vettel için 2. gün de çok kötü geçti.

Renault’nun enerji depolama sistemindeki sorun nedeniyle Vettel bugünkü çalışmalara da erken veda etti. Yarın çalışmaları takımın yeni sürücüsü Daniel Ricciardo devralacak.

Testler özellikle Renault için çok kötü başlamış oldu. Mercedes motoru bugün 217 tur atarken, Ferrari 100 tur attı. Renault ise ancak 20 tur atabildi.

Renault’dan Rob White “Dürüst olmak gerekirse şu ana kadar daha fazla tur atmayı bekliyorduk ancak garajlarda tam olarak neler olduğunu anlamadan, neler olduğunu söyleyemem.”

“Performansımız önümüzdeki günlerde ve haftalarda önemli seviyede artmalı.” dedi.


Yorumlar

“Red Bull 2. Günü Erken Kapattı” için 6 yanıt

  1. Mehmet Günaydın avatarı
    Mehmet Günaydın

    Şu erken konuşanların suratlarını 4 senedir görüyoruz biz bıktık onlar bıkmadı 🙂

  2. Son 4 sezonun motor şampiyonunu küçümseyenler her zamanki gibi yine iş başındalar. neyseki sezon içinde renault onlara gereken cevabı veriyor.

  3. bu manzarayı yarışlarda başınıza gelirken görsek.eminim yarışı kazanandan bile fazla sevineceğiz.9 zafer üst üste bo…. çıkardı.

  4. Esasında Redbull un araç üzerinde herhangi bir sıkıntısı mevcut değil.Esas nokta Renault motorunun bu konudaki reaksiyonu.Bütün Renault motorunu kullanan takımlarda bu sıkıntının yaşanması oldukça güzel bir gelişme neticede bu konu üzerine odaklanarak yeni bir motor haritası üzerinde çalışabilirler.İlk testlerde Redbull oldukça sıkıntılı başladı ama sonradan geri dönüşlerinide oldukça gördük.O yüzden ilk dereceler ve atılan turlarla o önde bu arkada demek pekte doğru değil bir sonraki test periyodunda bunun acısını fena halde çıkarabilirler.

  5. renaultun ipiyle kuyuya inilmez.
    Adamlar kendi motorunu süpürge motoru gibi yapmış, bide rakip motorlarlar için fiaya ağlıyorlar.
    Sen önce bi motor yapmayı öğrende sonra rakiplerle uğraşırsın.

  6. yakında fiaya ağlarlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir