Stuck Ralf ve Timo'yu Karşılaştırdı

yazar:

kategori:

70’lerde Formula1’de yarışan Hans-Joachim Stuck’ın Glock’un yetenekleri hakkında söyledikleri hiç de eski Toyota sürücüsü Ralf Schumacher’in duymak isteyeceği türden değil.

"Ralf’in zayıf olduğu noktalarda Timo çok güçlü." Alman markası Wolkswagen için çalışan Stuck, Cologne gazetesi Express’e konuştu.

Glock geçtiğimiz pazar etkileyici bir yarışla ilk podyumuna çıkmıştı.

2007’de F1’deki koltuğundan ayrılan Schumacher ise Alman DTM serisinde yarışıyor. Ralf, Glock’un 2 milyon dolarlık maaşının yaklaşık sekiz katı ücret almasına rağmen -özellikle ilk üç arasında girme konusunda- başarısız bir sezon geçirmişti.

Stuck iki pilotun "tutumlarının" birbirinden çok farklı olduğu görüşünde.

"Timo çok çalışkan ve oldukça da istikrarlı çalışıyor. Yalnızca cuma ve pazar günleri arasında değil. Dieter Gas ve patronlarının da bana söylediği gibi o F1’i yaşıyor, düşünüyor ve düşlüyor."

"O tamamıyla takımıyla bütünleşmiş ve herkesle arası çok iyi. Takıma yakın olabilmek için Cologne’da yaşamayı seçti."

"Timo neşeli güzel konuşan biri. Ralf de güzel konuşur ama aynı zamanda huysuzdur. Timo çok iyi bir idarecidir. Eğer Ralf iyi bir tavsiye alsaydı muhtemelen bugün bulunduğu yerde olmazdı. "


Yorumlar

  1. Sinan Şahin avatarı

    ralf'in iyi bir pilot olmadığı, arkasına yaklaşan araca hiç direnmeden yol vermesinden (sanki tur bindiriyorlar) anlaşılıyordu zaten, bunca sene nasıl idare ettiler hayret.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir