Alman Şirket F1 Dedikodularını Önemsemiyor

yazar:

kategori:

Alman motor yarışları şirketi Formula 1’e katılmak konusunda girişimleri olduğunu yalanladı. Fakat Abt Sportline’ın yönetim müdürü Hans-Juergen Abt, birinci Alman touring car kategorisi olan DTM’in dışında takımı genişletmekle ilgili planları olduğunu kabul etti.

DTM-Magazin’ konuşan Abt: " Asla, asla dememelisiniz. Doğrusu detayları inceliyorum. Fakat ayaklarınız yere basmak zorunda." şeklinde konuştu.

Abt ayrıca Formula 1’e girmek konusunda istekli olunursa araç üreticisinin arkasında olacağı şeklinde açıklamada bulundu.

" Eğer Volkswagen Formula 1’e gireceklerini söylerse, muhtemelen iş birliği yapmak konusunda onlarla görüşürüz. Fakat şu anda konu bununla ilgili değil."


Yorumlar

  1. Volkwagen'in girmesi önemli değil. Ama Audi girse sevinirim bir Volkswagen AG grubu üyesi olarak. Ralli, DTM, LeMans… Ve F1. İyi olur inancındayım.

  2. umutntm sünger avatarı
    umutntm sünger

    Wolkswagen ın motorsporlarıyla hıc arası yoktu f1 den baslayacagını da sanmıyorum once bı dtm de yarıssın da ıyı kotu yarıs tecrubesı kazansın ama audı emınım f1 de yer alacak ama acıklamaya bakılırsa sımdı degıl

  3. wolkswagen de 2013e kadar girmemiz mümkün değil diyordu motor kurallarından dolayı girmek istemiyorlarmış..

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir