Meksika, 2010'da F1 Takviminde Yer Almak İstiyor

yazar:

kategori:

Meksika, 2010 Formula 1 takviminde kendine yer bulmayı umuyor. Meksikalı FIA Başkan yardımcısı Jose Abed, Bernie Ecclestone’ın 2010 takviminde iki yeni piste yeşil ışık yaktığını söylüyor.

"Değişiklikler 2010’a kadar yapılacak. Eğer olursa, Meksika kalıcı bir piste sahip olmak için çok sıkı çalışmak zorunda kalacak. Yine de Bernie Ecclestone’un kararını beklemeliyiz."

1986 ve 1992 yılları arasında Meksico City, Meksika Grand Prix’sine ev sahipliği yapmıştı. Ancak Jose Abed;  Puebla, Cancun ve Tijuana şehirlerinin de yeni grand prix’ye ev sahipliği yapmak için istekli olduklarını ayrıca hükümetin de ilgili olduğunu söylüyor.

Abed, "Bunu yapabiliriz çünkü yetkililer konuyla ilgili yatırım yapmaya istekliler. Herkesin bir şansı vardır. Sadece pist için gereken 50 milyon dolara ihtiyacımız var." diye konuşuyor.


Yorumlar

  1. bende son 3 tanesine katıldım bide maça gittim. ama ordaki türklerin sayısı yarıştan yarışa azalıyo. heralde şu mantık hakim. bikere gittim, gördüm ve o sesi duydum yeter. ben her gittiğimde daha çok eğlendim. artık alıştım. inş seneyede gidicem. herkesin gelmesi şiddetle tavsiye ediyorum.

  2. inşallah biz daha takvimdeyiz.ancak seyirci saysını arttırmak şart.40.000çok düşük bi oran diğer pistlere göre.ben 2yarışa gidebildim.birde maça.yeni pistler yeni yarışlar güzel oluyor.ancak bizde daha güzel reklam ile bilet satışlarını arttırmalıyız.neyseki seneye bizim 9ağustosta yapıalacak.daha çok katılım sağlanabilir

  3. bizi şutlamasalar 🙁

  4. forzaferrari avatarı

    bence macaristan çıkmaz adamlar rekor sayıya ulaştılar, almanyada falanda çok izleniliyo, tabi sıkıcı olduğu için tv gelirleri düşük olabilir ama pisti dolduruyolar, meksika da nasıl acaba f1?

  5. Zaten 19 yarış var takvimde. 2 tane daha eklenirse 21 olur ki çok fazla. Macaristan'ı çıkarsalardı keşke ama anlaşmasını uzattı orasıda. 2 pistin takvimden çıkması gerekiyorsa Fransa ve Almanya GP'leri çıksın, seyir zevki en düşük pistler bunlar Macaristan'dan sonra.

  6. samet demirel avatarı
    samet demirel

    valla yakında wrc gibi olmasından korkuyorum bir sene aralıklarla izleyecez böyle giderse

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir