Adı Mclaren ile Anılan Brawn Balık Tutmakla Meşgul

yazar:

kategori:

Başarılı teknik adam Ross Brawn, yakın gelecekte Mclaren’in Takım Patronu olacağı yönündeki iddiaları yalanladı.

Mclaren takımı, geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada Lotus’un eski takım patronu Eric Boullier’in yeni Yarış Müdürü olduğunu açıklamıştı.

Bu konum tam olarak takım patronu olmuyor. Boullier’in de üstünde bir pozisyonun olduğu ve oraya birisinin geleceği belirtilmişti.

Mclaren’in yeni CEO’sunun olup olmadığının sorulması üzerine Brawn “Şu anda balık tutma işime odaklandım. Görüşme ya da yorum yok.”

“Yaz geldiğinde durum değişebilir, asla asla dememek lazım ancak şu anda böyle bir planım yok. Bana gelen her türlü yaklaşmayı kibar bir şekilde geri çeviriyorum.”

“Mclaren iddiaları karşısında çok mutlu oldum ancak bu iddialara dahil olmak istemiyorum.” dedi.


Yorumlar

“Adı Mclaren ile Anılan Brawn Balık Tutmakla Meşgul” için 6 yanıt

  1. Muhtemelen Brawn-Mercedes sözleşmesinde takımdan ayrılması durumunda 1 sene boyunca başka bir takıma geçmesini yasaklayan bir madde bulunmaktadır. Sezonun yarısından fazlası geçtikten sonra ancak öğreniriz nereye gideceğini.

    1. McLaren F1 (TEE) avatarı
      McLaren F1 (TEE)

      Bende böyle düşünüyorum. Paddy Lowe durumu gibi. Eğer McLaren’le 2015 için anlaşırsa sezon ortasında açıklanır.

  2. hamiltonAMGTEAM avatarı
    hamiltonAMGTEAM

    Mercedes gelisme doneminde schumacher gibi buyuk bir pilot’u ve brawn gibi usta bir teknik adami kibarca harcadi , suan bu takimi desteklememe ragmen yaptiklarini hic kabullenemicem , benim fikrim de bu sezon ortasinda McLaren’e dahil olup 2015 honda icin calismalara baslamasidir , simdiden tebrikler brawn , rasgele 😉

  3. O balık nasıl duruyo adamın elinde yahu 🙂 Bi çırpınsa morartır.

    Bu kadar laf yeter, anlaşılan Honda kesenin ağzını açtı, sağlam geliyor. Brawn Mclaren’de.

  4. Burak Karaküdük avatarı
    Burak Karaküdük

    Gel bize yaa!Kurtar bizi şu Domenicali’den!Ferrari de her şeye bütün o yeniliklere rağmen bir organizasyon sıkıntısı olduğu belli.Monte’nin de aşırı milliyetçi tutumu bizim işe köstek oluyor.Ya gelmek istemiyorlar yada İtalyan ağırlıktaki aerodinai departmanı iyi işlemiyor.Bak McLarene,2 yıldır alamadığımız adamı hemen aldı.Her sene hızlı araç yapabiliyorlar 2013 haricinde ama tek eksikleri kazanmak.Mercedes bile kaç yılda kuruldu,gelişti ve büyüyor.Bu herif başımızdayken biz daha çok bekleriz diye korkuyorum.Lotus bile o kadar az adamla o bütçeyle neler yapıyor yahu

  5. Ya padokta adamın suratı bin parçaydı şimdi baksanıza nasıl mutlu şirin surat olmuş resmen..Sen kal abi orda biraz kafanı dinle, balık tut mangal rakı falan :D..Bu yıl zaten karmakarışık..Seneye gelirsin Mclaren’e.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir