Massa: “Çok Heyecanlı bir Gündü”

yazar:

kategori:

Williams takımı ile Formula 1 kariyerinde yeni bir dönem başlatan Felipe Massa, Jerez’de katıldığı testlerin ilk gününde 2. en hızlı isim olmasının ardından olumlu açıklamalar yaptı.

Massa “Benim için bugün yeni bir deneyimdi. Yeni bir araçla ilk gün her zaman çok heyecanlıdır ancak bunun yanında takım değiştirdim ve yeni yüzlerle çalışıyorum. Yeni bir yerdeyim. Tüm bunlar bugünü benim için daha heyecanlı kıldı.”

“Bugün ne yazıkki istediğimiz kadar tur atamadım ancak yine de araçta bu kadar değişikliğin olduğu bir dönemde kabul edilebilir seviyede tur attık.”

“Araç bir çok alanda alışkın olduğumdan çok farklı. Motoru, şasiyi, lastikleri ve turboyu anlamanız gerekiyor ancak çok eğlenceliydi.”

“İlk yarıştan önce ve şampiyona boyuna çok büyük gelişmeler kaydedeceğiz. Performans önemli ancak ilk yarışta dayanıklılık daha önemli olacak.”

“Takımdaki herkes çok kibar ve profesyonel. Bu yüzden takım içerisinde hoş karşılandım ve mutluyum. Gerçekten mutluyum ve yaşadığımız küçük sorunları aşmamız için çok çalışmamız gerektiğini biliyorum. Birlikte iyi bir şampiyona geçirebiliriz.”

“Bunun yanında farklı bir motor üreticisi ile ilk deneyimim. Mercedes ile çalışmak gerçekten harikaydı. Yeni güç ünitesinden ve takımın çalışmasından gerçekten mutluyum bu yüzden ilginç olacak.”

“Genel olarak ilk günümün ardından çok mutluyum.” dedi.


Yorumlar

“Massa: “Çok Heyecanlı bir Gündü”” için bir yanıt

  1. Bu adam galibiyeti hak ediyor . <33

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir