Sato 2009'da Toro Rosso'da mı?

yazar:

kategori:

Son spekülasyonlara göre, Super Aguri’nin spordan ayrılmasının ardından ortada kalan Takuma Sato pilot pazarının aranan isimlerinden.

Daha önceki haberlerde Japon pilotun Formula 1 kariyerine odaklanmak adına Le Mans ve American serilerinden gelen teklifleri reddettiği yer alıyordu. Sato "Henüz somut bir şey yok. Bazı takımlarla görüşüyorum." diyordu.

Motorsport Aktuel, 2002 yılından bu yana 100 grand prix’ye çıkmış Japon pilotun 2009 yılında Toro Rosso koltuğuna oturabileceğini yazıyor.

Takım ortağı Gerhard Berger, pilot diziliminin deneyimli bir pilotun yanında daha genç bir pilotla tamamlanabileceğini söylemişti.

Motorsport Aktuell, sadece deneyimle ve mücadeleci ruhuyla değil Japon pazarında Red Bull isminin duyulması nedeniyle de Sato’nun 2009 için potansiyel bir aday olduğunu yazıyor.


Yorumlar

  1. deli fişek sato 🙂
    amerikada super aguriyle nasılda alonsoya atak yapmıstı 🙂

  2. Honda'daki start anlarını hatırlar mısınız? Garajdan Sato'ya: Left, left, left. Right, right, right 🙂 Ne günlerdi bee…

  3. Chandok'u sevmiyorum pek. Ama Sato iyi bir pilot. Honda ile neler yapabildiğini gördük. Podyuma bile çıktı yani…

  4. son günlerde duydgum en güzel haberlerden ama bu olursada senna buemi chandok gibi gençlerin önü kapanacak hayrlısı olsn

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir