Speedcar Yöneticisi Schumacher'i İstiyor

yazar:

kategori:

Michael Schumacher’in Speedcar serisine katılımı hedefleniyor.Serinin yöneticisi Benoit Lamonerie Motorsport Aktuell’e yaptığı açıklamada, "Schumacher’i araçlarımızdan birinde görmeyi çok isterdim." diye konuştu.

Seride Jean Alesi, Jacques Villenueve, Heinz Harald Frentzen, Alex Yoong gibi isimlerin yanında, Narain Karthikeyan, Ukyo Katayama, JJ Lehto ve ilk Speedcar şampiyonu Johnny Herbert gibi isimler yarşıyor. 2009 sezonu ocak ayında başlayıp nisan ayına kadar devam edecek.

Ancak 39 yaşındaki dünya şampiyonu Schumacher’in bu seri ile ilgilenip ilgilenmeyeceği bir soru işareti.

Aynı zamanda Alman pilotun Alman Superbike serisinde de yarışmak istediği söyleniyor.

Alman pilot söylentileri reddediyor ve "Bir yerlerde şampiyonluk için yarışmak istediğimi yazdıklarını okudum. Her ne kadar zevk alsam da motorsiklet yarışları benim için sadece bir hobi." diyor.


Yorumlar

  1. Merih Sarıçalı avatarı
    Merih Sarıçalı

    Röpörtajında Massa işsiz kalmasın diye bıraktığını sölemişti.Eğer öleyse yazık. Massayla devam edebilirdi.Demekki ferrari schumy&kimi ikilisini istedi. Şuan pişman olmuş olabilirler.Todt Schumyy Massa iyi götürüyodu.

  2. Şampiyonluk için mücadele etmek isteseydi zaten Formula 1'de devam ederdi. Ailesiyle ve kendi özel hayatındaha fazla zaman geçirmek için bıraktı bu işi. Defalarca kez söyledi tekrar bir sezon boyunca çalışmak istemediğini. O yüzden kim ne kadar isterse istesin ben Schumi'nin tekrar şampiyonluk yarışına katılacağını düşünmüyorum.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir