Marussia: Yeni Paketin İlk İşaretlerinden Memnun Olduk

yazar:

kategori:

Marussia MR03’ün başarılı ilk testi Jules Bianchi’nin aracı ilk kez tecrübe etmesiyle devam etti.

Gün soğuk ve ıslak başladı ancak takımın programını etkilemedi. Takım sabah arka fren sistemiyle ve aktarma organları üzerinde çalıştı. Daha sonra bunlar tmamlandığında ise peşpeşe turlar atmaya ve dayanıklılık testine yöneldi.

Gün başka bir takım yüzünden olan bir kırmızı bayrak sebebiyle erken bitti ve bu Bianchi’nin programını tamamlamasını engelledi. Ancak takım bugün 25 tur tamamlayabildiği ve hiç pistte kalmadığı için mutlu.

Jules Bianchi: “MR03 ile ilk sürüşümden dolayı çok heyecanlıydım ve onu çok beğendim. Aracı sürmesi harika hissettiriyor ve iyi bir mesafe katedebildim. Elbette daha fazlasını istersiniz, ancak yapılacak ve anlayacak çok fazla şey var ve sabırlı olmalıyız. Sonunda tüm sistemlerin çalışmasından dolayı mutlu olduk ve pist de oluksuz lastikleri takmaya ve peşpeşe turlar atmaya izin verdi. Daha ilk günler ancak programımızın başlangıç şeklinden dolayı mutluyuz. Kötü bir başlangıç değil.”

Şef mühendis Dave Greenwood: “MR03 Jerez’e geldiğinden bu yana çok yoğun bir 48 saat geçirdik ve planlarımızı tamamlamak için çok sıkışık şekilde çalışmak zorunda kaldık ve bir çok veri elde etmeyi başardık. Yeni paketin ilk izlenimlerinden ve sürücülerin tepkilerinden dolayı çok mutluyuz. Sistemlerimizi anlayabilmek için bir çok zaman harcadık. Şimdi fabrikaya geri dönüyoruz ve tüm verilerimizi kullanarak Bahreyn’deki iki test için iyi hazırlanacağız.”


Yorumlar

“Marussia: Yeni Paketin İlk İşaretlerinden Memnun Olduk” için bir yanıt

  1. yolunuz açık olsun, gridin en sempatik takımı 🙂 bu sempatikliğinizle çoğu kişinin içten içe desteklediği ikinci takımı gibi oldunuz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir