Sauber: Yapılacak Çok İş Var Çünkü Araçlar Hala Genç

yazar:

kategori:

Bugün Adrian Sutil Sauber C33’ün direksiyonunda 69 turu tamamladı ve Jerez testlerinin dört günü de geride kaldı.

Esteban Gutierrez ve Adrian Sutil dört günde toplam 163 tur tamamladılar ve bu 721 kilometreye tekabül ediyor.

Takım 2014 sezonunda kullanılacak farklı sistemleri analiz etti ve elde edilen veriler fabrikada iki hafta boyunca yorumlanacak.

Giampaolo Dall’Ara: “Bugün yağmur gidip geliyordu ve pist hiç kurumadı ancak bu programımızı etkilemedi. Düne göre aracın geliştiğini görebiliyorduk. Toplam 163 tur atmayı başardık ve ana hedefimiz dayanıklılığı yakalamaktı. Elde ettiğimiz tüm verilerle önümüzdeki iki hafta çok meşgul olacağız.”

Adrian Sutil: “Bugünkü pist koşulları aldatıcıydı, buna düşük tutunma ve düşük yere basmayı da ekleyin. Bugün elektronik fren sisteminin çalışmasından dolayı mutlu oldum. Onu daha iyi anlamaya çalışmalıyız ancak öğrenebileceğimiz çok fazla verimiz var. Bu test biraz gezinti gibiydi ve araçta normalde olacağından çok farklı şeyler yaptık. Bu test takım için olduğu kadar pilotlar için de büyük bir görev. Bir çok tur tamamladık ve bunlar güç ünitesi için gerekliydi. Çok fazla sorunumuz olmadı ancak hala çok fazla çalışmamız gerekiyor, çünkü araçlar hala genç. Bahreyn’de araçtan performans çıkarmaya başlayabileceğimizi düşünüyorum. Sıcaklıklar yarış şartlarına daha yakın olacak ve araçta farklı pakete sahip olacağız.”


Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir